Haberler

Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya, Memleket Partisi'nin Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı olarak ön plana çıkmaktadır. Akkaya'nın kaç yaşında olduğu ve nereli olduğu hakkında detaylı bilgi ise henüz paylaşılmamıştır.

Siyasi arenada heyecan her geçen gün daha da artıyor. 31 Mart yerel seçimi için nefesler tutuldu. Bu süreçte en merak edilen konulardan biri de partilerin il ve ilçeler için belirlediği adaylar. Vatandaşlar, seçime giderken kendileri için en doğru kararı vermek üzere adayları araştırmaya devam ediyor. Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan adayı ise Abdülkerim Akkaya .Abdülkerim Akkaya Şirin nereli, kaç yaşında? İşte ayrıntılar…

ABDÜLKERİM AKKAYA KİMDİR?

Abdülkerim Akkaya, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan adayıdır.

NEREDE OY KULLANACAĞIM?

Nerede oy kullanacağınızı, seçim dönemlerinde sandık seçmen listeleri kesinleştikten sonra e-Devlet kapısı üzerinden, www.ysk.gov.tr adresinden "Nerede Oy Kullanacağım" bölümünden YSK mobil uygulamasından öğrenebilirsiniz.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Arhavi Artvin Gündem Yaşam Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title