Haberler

31 MART 2024 AVCILAR SEÇİM SONUÇLARI | Avcılar'da hangi parti önde? YSK verilerine göre Avcılar Yerel Seçim sonuçları!

Güncelleme:

31 MART 2024 AVCILAR SEÇİM SONUÇLARI | Avcılar'da hangi parti önde? YSK verilerine göre Avcılar Yerel Seçim sonuçları! 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen Avcılar yerel seçim sonuçları açıklandı. Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) verilerine göre Avcılar'da hangi partinin önde olduğu merak konusu. Avcılar'da seçim sonuçlarına dair detaylar ve parti sıralamaları hakkında bilgi edinmek için haberimizi takip edin.

31 Mart 2024 Avcılar Yerel Seçim sonuçları için sandıklar kapandı ve oy sayımı başladı. An itibariyle gözler YSK'ya çevrildi. Avcılar'da hangi partinin önde olduğu araştırılırken AK Parti'nin adayının mı yoksa CHP adayının mı önde gittiği merak ediliyor. Peki, Avcılar'da hangi parti önde? YSK verilerine göre Avcılar Yerel Seçim sonuçları!

AVCILAR YEREL SEÇİMLERİNDE HANGİ PARTİ ÖNDE?

2024 Yerel Seçimlerinde Ordu Belediye Başkanlığı için AK Parti'nin adayı Mehmet Hilmi Güler, CHP'nin adayı Utku Caner Çaykara, İYİ Parti'den Enver Yılmaz ipi göğüsledi. 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde, il ve ilçe belediye başkanı adaylarının yanı sıra il meclis üyesi ve mahalle muhtarları belirlendi. Güncel seçim sonuçlarını Haberler.com Yerel Seçim sayfasından takip edebilirsiniz.

31 MART 2024 AVCILAR SEÇİM SONUÇLARI | Avcılar'da hangi parti önde? YSK verilerine göre Avcılar Yerel Seçim sonuçları!

AVCILAR 2024 YEREL SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

AVCILAR 2024 YEREL SEÇİM SONUÇLARI

Avcılar Belediye Başkanlığı yarışında AK Parti'nin adayı Mehmet Hilmi Güler, CHP'nin adayı Utku Caner Çaykara ve İYİ Parti'nin adayı Enver Yılmaz kıyasıya bir mücadele veriyor. Avcılar'da açılan sandık oranı % 23,49 olarak açıklandı.

Avcılar Belediye Başkan adayları oy dağılımı:

  • AK Parti'nin adayı Abdullah Küçükoğlu % 39,51
  • CHP'nin adayı Utku Caner Çaykara % 54,00
  • İYİ Parti'nin adayı Yüksel Tümtürk % 0,80
  • Zafer Partisi adayı Umut Basmacı % 1,14

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Yüksek Seçim Kurulu Avcılar Gündem Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title