Haberler

Haberler.com'un Beyin Takımı Yeditepe Üniversitesi'nde

Güncelleme:

Haberler.com'un beyin takımı, "Haberler.com Mekaniği" etkinliğiyle Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileriyle buluşuyor.

Haberler.com'un beyin takımı tarafından üniversitelerin iletişim fakülteleri öğrencileri için düzenlenen 'Haberler.com Mekaniği' etkinliklerinin üçüncüsü 13 Mayıs Çarşamba günü, saat 13:00'da Yeditepe Üniversitesi'nde düzenlenecek. Haberler.com tarafından organize edilen etkinlik, Yeditepe Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans salonda gerçekleştirilecek.

SIFIRDAN BAŞLAYIP MÜLAKAT SORUSU OLAN SİTENİN SIRRI

Haberler.com'un 4 departmanında işlerin nasıl yürüdüğünün anlatıldığı etkinlikte, her departman kendi alanına ilişkin bilgi verecek. Haberler.com Editörü Şakir Yıldız, Haberler.com'un kuruluş hikayesini, Haberler.com'un sıfırdan başlayıp mülakat sorularında yer bulacak kadar başarılı olmasının arkasındaki büyük sırrı aktaracak.

HABER MERKEZİ NE YAPAR?

Haber Müdürü Duygu Göktaş, "Haber merkezi ne yapar?" sorusunu cevaplandırırken Haberler.com'un gün içindeki işleyişinden, internet medyasında editörün görevini, internette haber hazırlama sürecinin aşamalarını anlatacak.

NASIL PARA KAZANIYORUZ?

Haberler.com Reklam Direktörü Esra Şimşek, bir haber sitesinin finansal kaynaklarından bahsedecek. Şimşek, bir haber sitesinde reklam alanlarının kullanımından, alanların satışına kadar birçok konuya değinecek.

SOSYAL MEDYA VE VİRAL KAMPANYALAR

Haberler.com'un Sosyal Medya Direktörü Oğuzhan Saruhan, sosyal medyadaki viral kampanyalar ve sosyal medya kullanımına ilişkin bilgiler verecek.

MOBİL NEDİR?

Yeni ancak çok önemli alanlardan biri olan mobil yayıncılıkla ilgili Mobil Departman Direktörü Seyithan Teymur, konuşacak. Teymur, mobil kullanıcı ile masaüstü kullanıcısı arasındaki farktan tutun da, mobil optimizasyona kadar birçok konuda bilgilerini paylaşacak.

SORULAR CEVAP BULACAK

Ayrı ayrı yapılan sunumların ardından Haberler.com Kalite Yöneticisi Ayça Elal moderatörlüğündeki panelde, öğrencilerin merak ettikleri sorular cevaplandırılacak.İSTANBUL VE SAKARYA ÜNİVERSİTESİ'NDE BÜYÜK İLGİ

Haberler.com'un beyin takımı tarafından üniversitelerin iletişim fakülteleri öğrencileri için düzenlenen 'Haberler.com Mekaniği' etkinliklerinin ilki İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde yapıldı. Geçtiğimiz hafta ise Sakarya Üniversitesi'nde yapılan ve öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği etkinlikte "Nasıl büyük bir haber sitesi olunur?" sorusuna cevap verildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Yeditepe Üniversitesi Sakarya Üniversitesi Eğitim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title