Haberler

Haberin Sanatı: Cafesanat

Güncelleme:

Kültür-sanat yayıncılığında yeni ve güçlü bir aktör sahnede.

Cafesanat.com sanatı mümkün olan en nitelikli, hızlı ve etkin şekilde sanatseverlerle buluşturmak amacıyla "haberin sanatı" sloganıyla yayında.

Nitelikli sanata ulaşmakta zorlanan, aktüalite ve magazine odaklanmış iletişim ağı içerisinde kaybolmak istemeyen gerçek sanatseverlerle, sanatının kalite ve haysiyetini her zaman ve zeminde korumayı başarmış büyük sanatçıları buluşturmak amacında olduklarını belirten genel yayın yönetmeni Abdulkadir Büyükbingöl, bu iki kesimin etkileşime girmelerini temin etmek ve bu etkileşimden doğacak sinerjiyi yine sanat adına kullanmak amacıyla hareket ettiklerini söyledi.

İlgi alanının önemli bölümü sinema, tiyatro, resim, müzik, edebiyat, geleneksel ve plastik sanatlar olan Cafesanat, kültür-sanat takvimi ile okuyucusuna etkinlikler hakkında bilgi verecek.

Her hafta önemli bir dosya, soruşturma ve röportajlar ile sanat dünyasının sorunlara değinecek. Sadece Nişantaşı ve civarında icra edilen etkinlikleri değil yurdun dört bir yanında gerçekleşen kültür ve sanatı okuyucusuyla buluşturduklarını kaydeden Büyükbingöl, emekleme dönemi olan bu ilk günlerinde site ziyaretçilerinin her türlü katkı, görüş ve önerileri üzerinde büyük bir hassasiyetle duracaklarını vurguladı.

Kişilerin özel hayatına odaklanan magazin haberciliğinden uzak duracak olan Cafesanat, önemli gördüğü yaşam ve mekân haberlerini de okuyucusunun dikkatine sunacak.

İstanbul, Ankara ve Anadolu'nun diğer şehirlerindeki etkinlikler için de www.cafesanat.com takipçilerine rehberlik edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title