Haberler

Davutoğlu, Erdoğan ve Tüm Liderleri Geride Bıraktı

Güncelleme:

Seçim sonrası Türkiye yine en çok siyaset konuşuyor. Dijital Haber Bankası Habermetre'nin istatistiğine göre, 7 Haziran – 20 Temmuz arası en çok haber yapılan lider Davutoğlu oldu.

7 Haziran seçimlerinin ardından siyaset Türkiye gündeminin bir numaralı gündem maddesi olmaya devam ediyor. Türkiye'nin en büyük 'Dijital Haber Bankası' olan "Habermetre" seçim sonrası siyasiler ve siyasi partilerle ilgili ilginç bir istatistiğe imza attı.

DAVUTOĞLU, ERDOĞAN'I GEÇTİ

Habermetre'nin tüm medya kuruluşlarını tarayarak yaptığı analize göre; Başbakan Ahmet Davutoğlu hakkında 7 Haziran – 20 Temmuz 2015 tarih aralığında yapılan haberler sayısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı geçti. Davutoğlu hakkında belirtilen tarihler arasında 34.386 haber yayımlandı, Erdoğan da ise bu sayı 18.680'de kaldı. Davutoğlu bu rakamla tüm liderleri geride bırakmış oldu.
EN ÇOK HABER AK PARTİ'DEN

7 Haziran – 20 Temmuz 2015 tarih aralığında en çok haberi yapılan parti AK Parti oldu. AK parti ile ilgili 241.377 haber yayımlanırken, CHP'de bu sayı 77.531'i buldu. HDP 58.440 haber ve MHP ise 57.983 haberle medyada yer buldu.

KILIÇDAROĞLU, BAHÇELİ'Yİ GERİDE BIRAKTI

CHP haberlerinde en fazla öne çıkan isim 14.465 haberle Kemal Kılıçdaroğlu oldu. MHP haberlerinde ise 10.460 haberle Devlet Bahçeli yer aldı. HDP haberlerininin yıldızı ise 6.644 haberle Selahattin Demirtaş.


PARTİLERİN BİRLİKTE ÇIKAN HABERLERİ

Seçim sonrası, koalisyon gündemi partilerin birlikte haberlere konu olmasına da sebep oldu. En çok haberde AK Parti-MHP ikilisi için yayımlandı.

AK Parti ve MHP'nin birlikte konu olduğu 18.141 haber,

AK Parti ve CHP'nin birlikte konu olduğu 17.341 haber

AK Parti ve HDP'nin birlikte konu olduğu 12.642 haber

AK PARTİ İLE EN ÇOK ADI ANILAN LİDERLER

Yayımlanan haberlerde AK Parti ile birlikte, Ahmet Davutoğlu, Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bahçeli, Kemal Kılıçdaroğlu isimleri öne çıktı.

CHP ile birlikte öne çıkan konular: Kemal Kılıçdaroğlu, MHP, Deniz Baykal, HDP.

MHP ile birlikte öne çıkan konular: CHP, Devlet Bahçeli, HDP, Ahmet Davutoğlu.

HDP ile birlikte öne çıkan konular: Selahattin Demirtaş, MHP, Diyarbakır, CHP.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Davutoğlu Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (28)

abizer:

tabiki encok haber yapilacak cunku cumhuriyet tarihinin en beceriksiz bosbakani da onda ulkeyi dusurdugu duruma baksanizne tayipi baskan yapmak icin ulkeyi ic savasa suruklemiye calisin bos bir de ondan

11
17
yanıtYanıtla
Ypg:

Canınız yanacak az kaldı savaştan beslenenlere kan içirecegiz.

4
20
yanıtYanıtla
TÜRKİYE SENİNLE GURUR DUYUYOR:

Sn Davutoğlu! Canım Başbakanımmmm benim!

14
5
yanıtYanıtla
NACi:

Adam gibi adam.

11
6
yanıtYanıtla
Eski Chpli:

Davutoğlu dürüst bir insan değerini bilin. Erdoğan Türkiye için iyi bir seçim yapmış. Hoşgörülü, şefkatli ve bir o kadar da cesaretli bir insandır sayın Davutoğlu.

7
8
yanıtYanıtla
SAVAŞA HAYIR:

YETER KARDEŞ KANI AKMASIN YETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRR

8
4
yanıtYanıtla
polatbey:

ülkeyi bataklıga suren akp neyin kafa bu ya

4
8
yanıtYanıtla
AHMET TAYYİP ERDOĞAN:

Başbakanımmmm! Gururumuzsun!

7
4
yanıtYanıtla
BARIŞ İYİ:

''''aynı yöntemi deneyip farklı sonuç alacağını sananlar ancak ahmaktırlar. '''' Einstein

10
1
yanıtYanıtla
Haki:

recebin zoruna gider, yarin deyise Bilir bu haberiniz

4
6
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title