Haberler

Güzide Duran'ın Eşi Muhabirlere Fena Çattı

Güncelleme:

Eşi Adnan Aksoy iflas edince Amerika'ya yerleşen eski manken, Nişantaşı'nda görüntülendi. Duran'ın eşi, muhabirleri görünce "Gidin can atan insanları çekin!" dedi.

Amerika'ya yerleşen Güzide Duran ve eşi Adnan Aksoy bir yıl aradan sonra ilk kez görüntülendi. İş adamı Aksoy, sinirlenerek "Kimse kalmadı da bizim gibi insanları mı çekiyorsun" diye ateş püskürdü.

EŞİ TEPKİ GÖSTERDİ

Eşi Adnan Aksoy'un iflas etmesiyle Türkiye'yi terk ederek Amerika'ya yerleşme kararı alan Güzide Duran, bir yıl aradan sonra ilk kez görüntülendi.

Eşiyle geldiği Nişantaşı'nda birçok polikliniğin bulunduğu bir binaya girerek iki saate yakın bir süre kalan Duran, geldiği gibi sessiz sedasız bir şekilde binadan ayrıldı. Çiftin ne için geldikleri merak konusu olurken, eski mankenin eşi Adnan Aksoy görüntülenmelerine bir hayli tepki gösterdi.

"DIŞARIDA KİMSE KALMADI MI!"

Fotoğraflarının çekildiğini fark etmesi üzerine çılgına dönen Aksoy, "Dışarıda kimse kalmadı da bizim gibi insanları mı çekiyorsun! Görüntülenmek için can atan insanları gidin de çekin kardeşim! Ne benim, ne de karımın fotoğraflarının çekilmesini istemiyorum" sözleriyle çıkıştı.

Eşinin bu serzenişi üzerine suskunluğunu koruyaran Duran ise, otomobiline binerek hızla bulunduğu yerden uzaklaştı. İkilinin kesin dönüş yapıp yapmadığı bilinmiyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Güzide Duran Adnan Aksoy Nişantaşı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (8)

Doğru söz:

Adam gerçekleri dile getirmiş. Gidin kendini göstermeyi sevenleri çekip haber yapın. . .

8
1
yanıtYanıtla
Ç:

TÜRKİYE DAR GELİYOR AMERİKADA AVRUPADA YAŞAYIP AKP OY ATAR BUNLAR GİBİLERİ İŞLERİNE GELMEZ TÜRKİYEDE YAŞAMAK YAŞAM ŞARTLARI ÇOK FARKLI ÇÜNKÜ BELEŞÇİLER

1
2
yanıtYanıtla
eski koruman:

senin iyice ayarın kaçmış. allah var allah. islam var. din var. allahın ve dinin kuralları vardır.

1
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

birilerine borç takıp gittilerse Amerika''ya, döndüklerinin duyulmasını istemiyorlardır

2
0
yanıtYanıtla
:

İFLAS ETMİŞ MERSEDESE BİNİYOR! BEN DE ŞAŞIRMIŞTIM İFLAS EDEN ADAMLA NASIL OLMUŞ DA BOŞANMAMIŞ DİYE AMA ARABAYI GÖRÜNCE MESELE ANLAŞILDI. BUNLAR İÇİN PARASI BİTEN KOCA ATILIR, DAHA DA YÜZÜNE BAKILMAZ. BKNZ: ÖZLEM YILDIZ VS. . .

1
0
yanıtYanıtla
POLAT:

eh evlilikte huzursuzluğun ilk sinyalleri bunlar. hırsını başkalarından alıyor beyefendi.

0
0
yanıtYanıtla
Doggystyle:

Gidin atletico da oynıyan şaklabanını çekin, çok sever magazin olmayı

0
0
yanıtYanıtla
Ç:

BU KAMİL KESİN KARADENİZLİ SONRADAN GÖRME SAPIKLARDAN BİRİ İŞTE TİPİNDEN BELLİ SAPIK GÖRGÜSÜZ

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title