Haberler

Güvenlik Endüstrisi "İLK Kez Securitex Eurasıa'da"

Güncelleme:

Günümüzde suç oranlarındaki artış, güvenlik tehdidi algısındaki değişimler ve yaşanan zafiyetler nedeniyle "Güvenlik" bir ihtiyaç haline geldi.

Elektronik güvenlikte teknolojiye olan eğilim ve farkındalığın artması da ihtiyaç oranında pazarın büyümesini sağlıyor. Tüm bu faktörler doğrultusunda son yıllarda yaşanan olaylar ile birlikte önemi daha da artan iş sağlığı ve güvenliğine dair tüm sektör bileşenleri Ankara'da ilk kez Securitex Eurasia'da CYF Fuarcılık organizasyonu ile bir araya gelecek. 29 Ocak'ta ATO Congresium'da kapılarını açacak olan fuarda güvenlik sektöründeki tüm ?rmalar aynı zamanda tüm kamu birimleri ile OSB'ler, fabrikalar, oteller, hastaneler, üniversiteler vb. hizmet alıcılarını aynı çatı altında toplayacak…

Ülkemizin halen iş kazlarında Dünya'da 3. Sırada olması, son dönemde yaşanan iş kazalarındaki artış, yasal düzenlemeler ile iş sağlığı ve güvenliği konusundaki zorunluluklar gibi sebeplerle değişen pazar koşulları SECURITEX EURASIA Fuarı'nı daha da önemli bir hale getiriyor.

Sahip olduğu hem kamu hem de özel sektör yatırımları, barındırdığı ulusal ve uluslar asası inşaat şirketleri ve projelerin yoğunluğu nedenleriyle Ankara, güvenlik sektörü için Anadolu'nun en büyük pazarı konumunda. Ayrıca son yıllardaki büyük sanayi hamlesi ile bir sanayi kenti kimliğine bürünen Ankara'da, sanayileşmeye paralel artan nüfus yoğunluğu beraberinde birçok inşaat projesini de getiriyor.

Ankara'nın güvenlik sektöründe ülkemizin en büyük pazarlarından olduğunu vurgulayan Securitex Eurasia Proje Koordinatörü Ercan Candemir ; "Anadolu'nun tam ortasında olmasından dolayı, her bölgeden profesyonel ziyaretçiyi kolaylıkla ağırlayacak konumda yer alan Ankara, başkent olması nedeni ile en büyük alıcı olan devlet kurumlarına ulaşma ve tanıtım yapabilmenin en kolay yolu. Hızla gelişen sanayileşme ve artan inşaat projeleriyle Ankara, Türkiye'nin gayrisafi millî hâsılasının %9'una sahip en büyük 2. kenti.

Bu sebeplerle de güvenlik sektöründeki bir fuara ev sahipliği yapacak en uygun şehirlerden biri durumundadır. SecuriTex Eurasia etkin tanıtım faaliyetleriyle Türkiye'nin birçok bölgesinden profesyonel ziyaretçileri ağırlayacak.

Yine fuar kapsamında Türkiye'de alanında uzman OHSAS 18001 Denetçisi Merve Bozdemir, İş Güvenliği Uzmanı Ahmet Nesimioğlu, İş Hukuku Uzmanı Süleyman ilhan, SGK Uzmanı Hadi Eyce, A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Ali Özuludağ, Avukat Deniz Vural, Yangın Eğitmeni Veyis Şimşek özel oturumlar kapsamında seminerler verecek ve birebir tatbikatlar gerçekleştirilecek ve simülasyonlar düzenlenecek" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title