Haberler

Güvenç: Sizinle Gurur Duyuyoruz

Güncelleme:

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Celalettin Güvenç, grubunda 3'üncü olan Tekerlekli Basketbol Takımı sporcuları ile gurur duyduklarını söyledi.

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi Play-Off karşılaşmalarında 8 maçta 4 galibiyet elde eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı, Süper Lig'e çıkamadı. Grupta 3'üncü olarak buruk sevinç yaşayan sporcuları ağırlayan Başkan Güvenç, sporculara seslenerek "Sizinle her zaman gurur duyuyoruz" dedi.

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Lig'inde grubunu namağlup olarak bitiren ve play-off'a kalan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı 1. Lig'e çıkamadı ancak gurubunda üçüncülük kupası aldı. Buruk bir sevinçle kente dönen takım kupalarını alarak Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'i ziyaret etti.

Takımın tüm oyuncularını tebrik eden Başkan Güvenç, sporcuları ile gurur duyduklarını söyledi. Büyük fedakarlıklarla maçlara çıktıklarını belirten Başkan Güvenç, tüm şehrin onlarla gurur duyduğunu ifade etti.

Takımın sezonun en güzel kupasını aldığını kaydeden Başkan Güvenç, şunları kaydetti: "Bize 1 sezon boyu heyecan yaşattılar. Centilmence mücadele ettiler. Zor şartlarda deplasmana gittiler. Ama onlarda hem oynadıkları oyundan zevk aldılar hem de bu şehre bir heyecan yaşattıkları için çok mutlu oldular. Ben kendileri ile guru duyuyorum. Asla niye 1 lige çıkamadık diye üzülmeyeceğiz. Biz bu takıma sahip çıkmaya devam edeceğiz. Gelecek sezon inşallah daha iyi olacaklar. "

Kulüp Başkanı Serdar Yıldırım ise kendilerine her daim destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'e teşekkür ederek şunları söyledi.

"Son hafta şansız bir şekilde yenilerek hedefimize ulaşamadık. Ama üçüncü olmak buda büyük bir başarı bizim için. Tabi ki, bu büyük başarının arkasında insanlar var. Özellikle başkanımız Celalettin Güvenç gibi insanlar. Bizler onu mahcup etmeyeceğiz."

Takım Kaptanı Mehmet Çetingöz ise emeklerinin boşa gitmediğini ve önümüzdeki sezon mutlaka bir üst lige çıkmak istediklerini kaydetti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Celalettin Güvenç Şanlıurfa Yerel Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title