Haberler

Gürsu'da Okul Kantinleri Denetlendi

Güncelleme:

Gürsu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri, Gürsu okullarında faaliyette bulunan kantinleri denetledi.

Toplum sağlığının korunması amacıyla yapılan denetimler kapsamında, Gürsu Belediyesi Zabıta ve İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri, eğitim kurumları bünyesinde faaliyet gösteren kantinleri denetledi.

İnsan sağlığının her şeyden önemli olduğunu vurgulayan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Öğrencilerimizin sağlıksız beslenmeden kaynaklanacak olumsuzluklara maruz kalmasının önüne geçmek amacıyla yaptığımız bu denetimlerden iyi sonuçlar almış olmaktan mutluyuz. Denetimlerimizde çocuklarımızın sağlığını tehdit edecek uygunsuzluklarla karşılaşmadık. Sağlıklı nesiller yetiştirilmesi açısından, okul yönetimlerimiz ve kantin işletmecilerimizi bu duyarlılıkları dolayısıyla tebrik ediyor, hassasiyetlerinin devamını diliyorum" dedi.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık'ın da katıldığı denetimlerde; kantinlerdeki gıda ürünlerinin çocukların sağlıklı gelişimine uygunluğu ve genel hijyen kuralları denetlendi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Işık Gürsu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title