Haberler

Gürsu Belediye Başkanı Yıldız Makamında Uğradığı Silahlı Saldırıda Yaralandı (2) - Yeniden...

Sayın Yazıişleri müdürlerine Gürsu Belediye Başkanı Yıldız makamında uğradığı silahlı saldırıda yaralandı başlıklı haberimizi gelişmeler nedeniyle yeniden veriyoruz.

Sayın Yazıişleri müdürlerine

Gürsu Belediye Başkanı Yıldız makamında uğradığı silahlı saldırıda yaralandı başlıklı haberimizi gelişmeler nedeniyle yeniden veriyoruz.

--------

YENİDEN

BURSA'nın Gürsu Belediye Başkanı Ak Partili Cüneyt Yıldız ile koruması ve şoförlüğünü yapan Yener Şimşek, silahlı saldırıda yaralandı.

Geçen yıl yapılan yerel seçimlerde, Ak Parti'den Gürsu Belediye Başkanı seçilen Cüneyt Yıldız, bugün akşam saatlerinde makamında silahlı saldırıya uğradı. Uzman çavuşluktan belediye zabıta memurluğuna geçiş yapan 47 yaşındaki F.B., kendisini terfi ettirmemekle suçladığı Başkan Cüneyt Yıldız'a peş peşe ateş etmeye başladı. Başkan Yıldız başına isabet eden kurşunlarla ağır yaralanırken, saldırgana müdahale eden şoförlüğünü ve korumalığını yapan Yener Şimşek de karnından hafif yaralandı.

Saldırgan kaçarken, yaralı Başkan Yıldız ile şoförü Şimşek, Bursa'da Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis kaçan saldırgan F.B'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Bu arada saldırıyı öğrenen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İnegöl ilçesindeki incelemelerini yarıda kesip Bursa'ya geldi. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cüneyt Yıldız Bekir Yıldız Gürsu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title