Haberler

Gürpınar Açıklarında Kaybolan 2 Kişiyi Arama Çalışması Sürüyor

* Gürpınar açıklarında kaybolan 2 kişiyi arama çalışmaları sürerken Ambarlı açıklarında bir erkeğe ait ceset bulundu.

* Gürpınar açıklarında kaybolan 2 kişiyi arama çalışmaları sürerken Ambarlı açıklarında bir erkeğe ait ceset bulundu.

Haber-Kamera: Güven USTA - İSTANBUL DHA

Beylikdüzü Gürpınar açıklarında 2 kişinin öldüğü, 1 kişinin sağ kurtarıldığı deniz kazasında kaybolan Koray Gökdeniz ile Haydar Kahraman'ı arama çalışmaları 4. gününde devam ediyor.

AİLELERİN BEKLEYİŞİ SÜRÜYOR

Geçtiğimiz cuma akşamı meydana gelen olay sonrası Kıyı Emniyeti ve Sahil Güvenlik botları denizde aramalarını sürdürürken, Mahalle Afet Gönüllüleri Acil Müdahale ekipleri de arama çalışmalarına kıyıdan devam ediyor. Gökdeniz ve Kahraman'a şu ana kadar henüz ulaşılamadı. Kaybolanların yakınları da sahilde görevlilerden gelecek ümitli haberi bekliyor.

AMBARLI AÇIKLARINDA CESET BULUNDU

Öte yandan öğle saatlerinde Ambarlı açıklarında bir erkeğe ait ceset bulundu. Gürpınar'daki kayıp kişilerden birinin cesedi olabilme ihtimali üzerinde duruldu. Ancak üzerinden kimlik çıkmayan kişiye ait cesedin uzur süredir denizde olduğu ve kayıp kişilere ait olamayacağı kaydedildi. Ceset, kesin tespit için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beylikdüzü Gürpınar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title