Haberler

Günün Özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Kahramanmaraş -"Bu sistemi şahsım için isteyecek kadar karaktersiz değilim"

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 'Neyi istediniz de yapamadınız' eleştirilerine yanıt olarak, "Bu sistemi şahsım için isteyecek kadar karaktersiz değilim" dedi.

"KKTC çözümde bir adım önde"

Malatya-Başbakan Binali Yıldırım, Kıbrıs görüşmeleriyle ilgili, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin bir adım önde olduğunu söyledi.

Bunun adı trafik terörü

İstanbul - İstanbul'da trafikte makas atarak ilerleyen ve drift yapmaya çalışarak yolu birbirine katan sürücü, kendisini uyarmaya çalışan vatandaşlardan kaçarken arkasında bulunan motosikletli yolcuları göz göre göre ezdi ve kaçtı. Olay anıysa güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

13 DEAŞ'lı terörist daha etkisiz hale getirildi

Ankara -Fırat Kalkanı Harekatı'nın 178'inci gününde, tespit edilen DEAŞ hedeflerine ateş destek vasıtalarıyla 70 atış yapıldı. Savaş uçaklarıyla da 7 DEAŞ hedefi vurulurken, gün içinde 13 terörist etkisiz hale getirildi.

Yarım asırlık aşk

Eskişehir -Eskişehir Halis Toprak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde günlerini geçiren ve 50 yıldır birlikte olan Ali Sezgin ve Habibe Sezgin çifti, ilerleyen yaşlarına rağmen ilk günkü heyecanla evliliklerini yaşıyor.

Merdiveni masanın üzerine koyunca...

New York - Merdiveni masanın üzerine koydu, kaza kaçınılmaz oldu.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Binali Yıldırım Kahramanmaraş Malatya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title