Haberler

Güntekin Onay: Tek Kazanç Denayer

Güncelleme:

Güntekin Onay, Galatasaray'ın Atletico Madrid karşısındaki futbolunu eleştirirken bir tek Belçikalı stoper Denayer'i beğendi.

Ünlü spor adamı Güntekin Onay, Galatasaray'ın 2-0 mağlup olduğu Atletico Madrid maçını değerlendirdi. Vatan gazetesindeki köşesinde Galatasaray'ın oynadığı oyunu eleştiren Onay, bir tek Belçikalı stoper Denayer'i beğendi.

İşte Güntekin Onay'ın Galatasaray-Atletico maçı analizi...

"GALATASARAY, YARI SAHAYA GİTMEKTE BÜYÜK ZORLUK YAŞADI"

Galatasaray, Devler Ligi'ndeki ilk sınavına daha önce hiç denemediği, yaşamadığı bir formasyonla çıktı. İlk kez birlikte oynayan bir savunma 4'lüsü ve önlerinde yine ilk kez oynayan bir 3'lü. Hamza Hoca, Hakan'ı savunmanın önüne koyup merkezi defansif olarak güçlendirmek istemiş. Ancak son derece kompakt oynayan, alanı daraltan ve organize bir şekilde baskı yapan Atletico karşısında yarı sahasından nasıl çıkacağını hesaba katmamış. Nitekim G.Saray ilk 35-40 dakika rakip yarı sahaya gitmekte büyük zorluk yaşadı.

"SNEIJDER SAHADA KAYBOLDU"

Sneijder'in sol önde başlaması da hem defansif zaafiyetler yarattı hem de Hollandalı'nın hücumda topla buluşamayıp sahada kaybolduğunu gözledik. Atletico 2-0'ı bulduktan sonra tempoyu düşürdü ve G.Saray rakibin izin verdiği oranda oynamaya başladı. 2. yarıda kaybedecek bir şey yok duygusuyla daha fazla önde oynayan daha agresif ve hareketli bir G.Saray izledik. Bu kadar iyi savunma yapan bir takıma karşı fırsatlar da geldi. Ama kabul etmeli ki maç ilk 25 dakikada kopmuştu.

"MACERAYA GEREK YOK"

Şampiyonlar Ligi farklı bir seviye. Türkiye Ligi'nin çok üstünde bir kalite var. Bu seviyede farklı maceralar aramak yanlış. Stoper başlayan oyuncuyu sağ beke; orta saha başlayan oyuncuyu maçın devamında stopere koymak, sürekli pozisyonları değiştirmek çok geçer akçe değil. Gruptaki dengeleri göz önünde bulundurursak dün alınacak bir beraberlik bile aslında hiç de kötü değildi.

"TEK KAZANÇ DENAYER"

Atletico, grubun en güçlü takımı. Liderlik için de favori. Artık hedef Astana'dan 6, Benfica'dan en az 4 puan olmalı. G.Saray için dün tek sevindirici olan şey yeni transfer Denayer'in performansıydı. Çok genç olmasına rağmen bu formayı kaldırabileceğini gösterdi. Hamzaoğlu, Devler Ligi seviyesinde daha gerçekçi tercihler yapmalı ve daha önce denemediği arayışları bu seviyede kullanmamalı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Atletico Madrid Güntekin Onay Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

PİS FENERLİ:

la kim yenmişte bizim yenmemizi bekliyolar

0
7
yanıtYanıtla
ayça:

senijder ateş muslera su lukas toprak umut tahtaaa :))) en komık caps olmus

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title