Haberler

Güntekin Onay: Emre Bu Cüreti Nereden Buluyor

Güncelleme:

Spor yazarı ve yorumcusu Onay, hakeme el kol hareketi yapan Emre Belözoğlu için "Emre bu cüreti nereden buluyor. Hakem böyle parmak işareti yapan oyuncu var mı" dedi.

Süper Lig'de dün akşam oynanan Fenerbahçe- Eskişehirspor maçında direkt kırmızı kartla oyundan atılan Emre Belözoğlu, eleştirilere hedef oldu.

"EMRE, BU CÜRETİ NEREDEN BULUYOR"

Spor yazarı ve yorumcusu Güntekin Onay, NTV Spor'da "Yüzde 100 Futbol" programında Emre'yi sert bir dille eleştirdi. Her maçta olay çıkaran Emre'yi yerden yere vuran Onay, "Kırmızıyla atıldıktan sonra böyle davranışlarda bulunan başka oyuncu görmedim. Emre bu cüreti nereden buluyor bilmiyorum.Emre bu hareketleri nasıl yapıyor? Hakemin üstüne yürüyerek böyle parmakla işaret yapan oyuncu var mı? Yok yani..." diye konuştu.

RIDVAN DİLMEN: PENALTI DERSEK İNSANLAR BİZLE DALGA GEÇER

Rıdvan Dilmen de, sarı-lacivertlilerin 90+2. dakikada kazandığı penaltının yanlış karar olduğunu söyledi. "Penaltıyı tartışmaya gerek yok, bence penaltı değil. Penaltı dersek insanlar bizle dalga geçer" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Emre Belözoğlu Güntekin Onay Eskişehirspor Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (36)

türkkkMobil-ANDROID:

EN ÇİRKEF KARAKTERSİZ OYUNCU DEFOLSA GİTSE Bİ GÜN

34
0
yanıtYanıtla
KarabulutMobil-IOS:

Hakemin üstüne yürüdü diye gs lı Engin Baytar'a 10 maç ceza verilmişti kırmızı karta ek olarak. Bakalım bu ahlaksızlığa ne yapacaklar

27
2
yanıtYanıtla
bio:

Görüntü olmadan maç yorumculuğuna kalkarsan böyle olur. . . . . . . Rıdvan efendi bıktık artık senin cıvık yorumlarından penaltıda ne var aç bir daha bak. . . . . . Adam kolunu resmen vucudundan ayırıp öne doğru itecek penaltı olmayacak. . . . . Sana göre penaltı olması için nasıl olması lazım. . . . . . GS. maçındaki penaltılar gibi mi?. . . . . . Ama onlara penaltı dersin. . . . . . . . . Maç izlemeden yorum yapma bence rezil oluyorsun milleti de yanıltıyorsun millet te sen penaltı demedin diye ortalığı velveleye vermeye çalışıyor. . . . .

3
24
yanıtYanıtla
Erol Mehmet Yıldız:

Tolga FBözkalfa bundan sonra hiçbir stada sokulmamalı. Top toplayıcılık bile yaptırılmamalı. Emre insan değil ki futbolculuğunu tartışalım.

24
0
yanıtYanıtla
eseslimobilWeb@haberler.com:

Bu hakemler oldugu surece,Ist. takimlarini yenmek coook zor.Hakem 2 puanimizi resmen caldi.

24
0
yanıtYanıtla
sungur:

sizin medya oldukça emre bunların beterini de yapar. hepinizin görevi aziz in iki dudağı arasında

20
1
yanıtYanıtla
kamer:

her maçtada olurmu be kardeşim çocuğun suratından nefret fışkırıyor.

21
0
yanıtYanıtla
Mahmut:

Ülkeye bak ya fenerbahçe den herkes nefret ediyor. İnsanlara sürekli nefret aşılıyor bu fener.

20
0
yanıtYanıtla
Türk:

verilmeyen 2 penaltı diyen arkadaşlara 10. dakikada volkanın kırmızı kartını neden atlıyorsunuz siz bakim :)

19
1
yanıtYanıtla
fb.li:

Rıdvan Aziz yıldırım kuyruk acın var diye saçma sapan maç izlemeden yorumlar yapmaya başladın. . . . . . . Parelelciler sana iyi akıl veriyor ama nafile, FB. senin için son çıkış kapısı unutma kapıdan çıktımı bir daha giremezsin kapının değerini bil kapama orada oturmanı bile FB. kapısına boçlusun. . . . . . Yoksa seni kimse dinlemez. . . . . Penal tı pozisyonunu iyi izle gözünde tavuk karası yoksa tabiki. . . . . . .

2
18
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title