Haberler

Kumar Borcu Olan Polisin Silahına El Koydular

Güncelleme:

Güngören'de 'Polisten Esnafa Dayak' haberiyle duyulan olayda, kumar borcu olan polisin silahına el konulmasıyla takviye ekip çağırıp darp ettiği öğrenildi.

Güngören'de 'Polisten Esnafa Dayak' haberiyle ilgili yayınlanan görüntülerin perde arkası aralandı. Kumar borcu bulunan bir polisin rehin alınarak silahına el konulduğu ve ardından gelen takviye ekiplerin de darp edildiği ortaya çıktı.

DAYAK YEDİĞİNİ ÖNE SÜRÜP ŞİKAYETÇİ OLMUŞLARDI

Geçtiğimiz Ocak ayında meydana gelen olayda, polisten dayak yediğini öne süren esnaf ve 2 arkadaşı polislerden şikayetçi olmuştu. Olay anı güvenlik kamerasına yansırken, bazı esnaf ve polisler yaralanmış ve emniyet ise olayla ilgili soruşturma başlatmıştı.

SİLAHINA EL KONULAN POLİS ARKADAŞLARINDAN YARDIM İSTEDİ

Başlatılan soruşturma sürerken, yaşanan olayın perde arkası da aralandı. İddaa bayii olarak geçen işyerinde kumar oynatıldığı ve tefecilik faaliyetlerinin yapıldığı iddia edilirken, çevre esnafı ve ikamet sahiplerinin sık sık söz konusu işyeri ile ilgili ihbarlarda bulunduğu belirlendi. İşyerine sıklıkla gelen bir polis memurunun burada oyun oynadığı, kumar borcu nedeniyle rehin alındığı ve ardından da beylik tabancasına el konulduğu ortaya çıktı. Polis memurunun meslektaşlarını arayarak yardım istediği ancak olay yerine gelen ekiplerin işyeri önünde toplanan kalabalık tarafından darp edildiği belirtildi. Olayların büyümesi üzerine önce bölgeye ikinci takviye, ardından da üçüncü takviye polis ekiplerinin yönlendirildiği ifade edildi.

OLAY GÖRÜNTÜLERİN ARKASINDA AĞIR TAHRİK VE DARP İDDİASI

Emniyette yapılan soruşturma ve alınan ifadelerde takviye için giden ilk ekipten 3 polisin darp edildiği, ardından giden ekiplerin de ağır küfür ve tahriklerin yanı sıra darp edildikleri rapor edildi. Polis tutanakları ve alınan darp raporlarında polislerin olay öncesi ve sonrasında ağır tahrik altında oldukları ve darp ile birlikte psikolojik olarak kendilerini savunmak zorunda kaldıkları belirtildi. Polislerin kendisini darp ettiğini öne süren esnafın aldığı ilk doktor raporunda sadece burnunda hafif bir darbe izi bulunduğu, ancak medyaya çıkmadan önce ağır bir makyaj yaparak durumu vahim bir haldeymiş gibi gösterme gayreti içerisine girdiği öne sürüldü.

SÜRGÜN EDİLEN POLİS MEMURUNUN DURUMU KALANLARI DA OLUMSUZ ETKİLEDİ

Öte yandan, esnafa yumruk atarken görüntülenen polis memurunun mesleğinde başarılı bir isim olduğu ve Yunus Timleri'nin bizzat eğitilmesinde de aktif rol aldığı öğrenildi. Olayın ardından Bağcılar ilçesine sürgün edilen polis memurunun durumunun geride kalan ekiplerin de moralini olumsuz etkilediği kaydedildi.

İMZA KAMPANYASI BAŞLATILDI

Güngören'de oturan bazı semt sakinleri ise, Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne sürgün edilen polis memurunun ilçeye geri gönderilmesi için imza kampanyası başlattı. Toplanan imzaların tamamlandıktan sonra ilçe kaymakamlığına sunulacağı ifade edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bağcılar Güngören Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

gungoren esnaflarmobilWeb@haberler.com:

Esnaf diye haberlerde yalan yanlis tanitilan o kisilerin mahallelinin huzurunu kaciran kendini bilmezlerden evla oldugunu bilmeyen yoktu zaten olan O polis memuruna oldu sokakta torbaci hirsiz dolandirici birakmamisti bunca emegi heba oldu.mahalleli olarak bir an evvel yetkililerin magdur olan polis memurunun haklarinin geri verilmesine ve tekrar ilcemize gelmesi icin gereken herseyin yapilmasini istiyoruz

1
0
yanıtYanıtla
ismail muti {s.s.t }:

arkadaşlar konunun içerigini bilmeden gevsekçe konusan , ben esnafım diyen kişiler sizler ne tarz bilgilerle bu yorumları yapıyorsunuz , kulaktan dolma yarım yamalak bılgılerle burda serefiyle çalısan esnafları zan altınta bırakan yorumlar yapıyorsunuz . sizlere soruyorum engelli bir insana yardım eden esnaf ne zamandan beri sorumsuz oldu sizler nasıl insanlarsınızki bu tarz durumlara kayıtsız kalabilirsiniz vede esnafı sorumlu tutabilirsiniz, ayrıca polisin bu kadar orantısız güç kullandıgını şırnakta bile göremezken istanbulun ortasında bu sekılde bır mudahale yapılsın , yani diyecegim oki ağzı olan konusmasın anlayan , dinleyen b, bilen hakkıyla öğrenen konusssun . . .

0
0
yanıtYanıtla
esnafmışmobilWeb@haberler.com:

bunlardan olsa olsa torbacı olur ki nitekim habere göre pekde sağlam adam değiller memlekette zaten bi suçlu polis herkes sütten çıkmış ak kaşık inşallah emniyet hatasını düzeltirde memur görevine döner

0
0
yanıtYanıtla
adelet adeletmobilWeb@haberler.com:

Bu haberde esnaf degil onlar bir numarali polis dusmani ben olayi gordum polis halkli idi polis gorevini yapti olayi carpitanlar cikarlari oldugu icin yalan yanlis haberler yaptirdilar bunun takibinde olucaz polis hakli

0
0
yanıtYanıtla
5kazalı48mobilWeb@haberler.com:

Esnaf olarak kendini tanıtan kişilerin nasıl insan olduklarını mahalle halkından öğrenmek zor değil. Böyle esnaflık olmaz... Tarafsız oldugunu söyleyen medyanın bu haber üzerindede durmasını bekliyoruz..

0
0
yanıtYanıtla
5kazalı48mobilWeb@haberler.com:

Tarafsız oldugunu söyleyen medya bu haberide duyurması lazım. Gungoren sakinleri olarak yunus ekipleri gelmeden önce parklara giremiyoduk hatta değil park yolda yürümek bile imkansız haldeydı parklar alkol kullanan bonzai içenlerin yeriydi. Hergün kavga bıçaklama olayları olurken yunus ekipleri bu parkları yaşaır hale getirdi bunu görmezden gelmek mümkün değil.. bu derece başarılı insanların haklarını ödeyemessiniz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title