Haberler

Güneydoğu'da Gerginlik Sürüyor (2)

Siirt VALİLİĞİ ÖLEN GENÇLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI Siirt Valiliği, bugün çıkan olaylarda ölen Davut Nas ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Siirt VALİLİĞİ ÖLEN GENÇLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

Siirt Valiliği, bugün çıkan olaylarda ölen Davut Nas ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, "08.10.2014 günü saat 12.00 sıralarında ilimiz Mithat Öktüren Caddesi üzerinde bir şahsın 3 kişi tarafından ambulansa bindirilmeye çalışıldığı güvenlik güçlerince görülmüş, yapılan ilk incelemede, yaralı şahsı getiren 3 kişi, yaralıyı tanımadıklarını yüksekten düştüğünü, eylemci grup tarafından ambulansa götürülmek üzere kendilerine zorla verildiğini ifade ettikleri. Yapılan incelemede şahsın vücut kısmında silahla yaralanma izlerinin bulunduğu tespit edilmiş, 1995 doğumlu Davut Nas isimli yaralı şahıs ilimiz Devlet Hastanesi'ne götürülmüş, gerekli tüm müdahaleler yapılmasına rağmen, yaşamını yitirmiştir. Konuyla ilgili olarak üç şahıs gözaltına alınmış, gerekli yasal işlemler başlatılmıştır" denildi.

TUNCELİ'DE 4 BİN KİŞİ AK PARTİ BİNASINA YÜRÜDÜ

Sabah saatlerinden itibaren esnafın kepenk kapattığı Tunceli'de ticari ve özel araç sürücüleri de kontak kapattı. Okulların da 2 gün süreyle kapalı olduğu Tunceli'de Dersim Halk Meclisi Girişimi aracılığı ile bir araya gelen yaklaşık 4 bin kişi, çarşı merkezinde slogan atarak, Tunceli-Elazığ karayoluna yürüdü. Yaklaşık 7 kilometre yürüyen kalabalık, Tunceli-Elazığ karayolunu bir süre trafiğe kapatttıktan sonra Atatürk Mahallesi'ndeki AK Parti il binası önünde toplandı. Herhangi bir parti ya da örgüte ait bayrak taşımayan kalabalık grup, sessiz çığlık eylemi ile AK Parti ve IŞİD'i protesto etti. Grup, DBP Tunceli İl Başkanı Ergin Doğru'nun basın açıklamasından sonra dağıldı.

KIZILTEPE'DE ASKERLER MÜDAHALE ETTİ

Mardin'in Kızıltepe İlçesi'nde dün akşam başlayan ve bugün akşam saatlerine kadar süren olaylara, özel harekat ve polis ekipleriyle birlikte askerler de yasadışı göstericilere müdahale etti. Zırhlı araçlarla ilçe merkezine gelen askerler, Üçyol mevkiinde yolu kapatan gruba tazyikli su, gaz bombalarıyla müdahalede bulundu. Polis ekipleri de ilçe genelinde taş, havai fişek ve molotof kokteyli ile saldırı düzenleyen gruplara, tazyikli su ve gaz bombalarıyla müdahale ederek dağıtmaya çalıştı. Güvenlik güçleri ile göstericiler arasındaki olaylar devam ediyor.

KARLIOVA SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde bu sabah saatlerinde; HDP ilçe örgütü önünde toplanan partililer, IŞİD saldırılarını protesto etmek amacıyla yürüyüşe geçti. Partililer Cumhuriyet Caddesi'nden geçerken bunlara engel olmaya çalışan polisle çatıştı. Polisin gruba gaz bombası ve tazyikli suyla müdahale etmesinin ardından grup, ara sokaklara girerek burada barikatlar kurdu. Bir kamu bankası şubesini

hedef alan bazı göstericiler, bankayı kullanmaz hale getirdi. Gaz kapsulü başına isabet eden bazı göstericiler hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.Olaylar sırasında Karlıova Belediye binasında molotoflu saldırı düzenlenip camları taşlarla kırıldı. Binada yangın büyümeden itfaiye tarafından söndürüldü.

Olayların olmadığı Mardin'in Midyat İlçesi'nde PTT binasına asılan, 'Olaylar nedeniyle kapalıyız' yazısı asılarak kapısına kilit vuruldu. Postaneye gelen vatandaşlar, PTT binasının kapalı olduğunu görünce bu duruma tepki gösterdi. - Valiliği

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karlıova Ak Parti Tunceli Siirt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title