Haberler

Güney: Trabzonspor Avrupa Yolunda Emin Adımlarla İlerlemek İstiyor

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, ligde kalan altı maçın final niteliğinde olduğunu belirterek, "Eskişehirspor engelini de kayıpsız geçip Avrupa yolunda emin adımlarla ilerlemek istiyoruz" dedi.

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, ligde kalan altı maçın final niteliğinde olduğunu belirterek, "Eskişehirspor engelini de kayıpsız geçip Avrupa yolunda emin adımlarla ilerlemek istiyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Ligi'nin 29'uncu haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, zorlu maçı kazanarak bu sezonki kötü deplasman istatistiklerine son vermek istiyor. Ligde kalan maçların önemine işaret eden Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, "Altı maçı da final niteliğinde görüyoruz. Eskişehirspor maçından beklentimiz galibiyet. Çünkü ligde bundan sonraki tüm maçları kayıpsız atlatmak istiyoruz. Eskişehirspor maçından galibiyetle ayrılacağımıza inanıyoruz. Kazanacağımıza olan inancımız tam. Eskişehirspor engelini de kayıpsız geçip Avrupa yolunda emin adımlarla ilerlemek istiyoruz" diye konuştu.

MANDIRALI KADROYU BOZMAYACAK

Bu arada Trabzonspor teknik sorumlusu Hami Mandıralı, geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği engelini 3 golle geçen kadroyu bozmayacak. Sadece forvette Emre Güral'ın yerine Henrique'ye 11'de şans tanıması bekleniyor. Mandıralı'nın, kadro dışı bıraktığı Colman ve Zokora'nın yokluğunda orta sahada yine Zeki Yavru'ya formayı vermesi bekleniyor. Mandıralı'nın tüm futbolcuları rakibin etkili oyuncuları karşısında uyardığı ve özellikle defansa yardım konusunda tüm oyuncuların gereken fedakarlığı göstermesini istediği öğrenildi.

ESKİŞEHİRSPOR İLE 40'INCI RANDEVU

Trabzonspor, yarın deplasmanda oynayacağı maçla Eskişehirspor ile 40'ıncı kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 39 maçta Trabzonspor 18 galibiyet elde ederken, Eskişehirspor ise 6 kez sahadan üç puanla ayrıldı. 15 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi. Söz konusu maçlarda Trabzonspor, attığı 48 gole karşılık kalesinde 20 gol gördü.

AYIN GOLÜ ADRİAN'DAN

Ülker'in 7 yıldır taraftarlara yönelik olarak düzenlediği  "Ayın Golü" yarışmasının değerlendirmeleri sonuçlandı. Ülker sponsorluğunda Trabzonspor resmi facebook sayfalarında düzenlenen, "Ayın Golü" yarışmasında, Adrian Mierzejewski'ın ligin 22'nci haftasında Kayserispor'a attığı gol "Ayın Golü" seçildi. Facebook sayfasında yayınlanan gollere oy verenler arasından belirlenen talihliler, organizatör firmanın misafiri olarak 11 Nisan Cuma günü gerçekleşen antrenmanı izledi. Talihliler antrenmanın ardından golün sahibi Adrian Mierzejewski ile tanışma fırsatı buldu. Formalarını imzalatan taraftarlar, yıldız futbolcu ile fotoğraf çektirdi. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehirspor Köksal Güney Trabzonspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title