Haberler

Güney Ege'de Sıcak Hava Nedeniyle Sahiller Doldu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Sahillerden detay Denize girenler Hava sıcaklığının 40 derece ölçüldüğü Muğla ve ilçelerinde ahali ve turistler plajları doldurdu Muğla ve ilçelerinde etkili olan sıcak hava nedeniyle plajlara akın oldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Sahillerden detay

Denize girenler

Hava sıcaklığının 40 derece ölçüldüğü Muğla ve ilçelerinde ahali ve turistler plajları doldurdu

Muğla ve ilçelerinde etkili olan sıcak hava nedeniyle plajlara akın oldu.

Hava sıcaklığının 40 derece, deniz suyu sıcaklığının 28 derece ölçüldüğü Muğla'da yerli ve yabancı turistler sahilleri doldurdu.

Akyaka, Akçapınar, Çınar ve Turnalı sahillerinde yoğunluğa neden olan turistler, güneşlenip kitap okuma imkanı buldu. Bazıları plajda top oynamayı tercih ederken, bazıları iskele ve kayaların üzerinden denize atladı. Bölgeye gelen ziyaretçilerin bir kısmı da rüzgar sörfü ve kano keyfi yaptı.

Marmaris'teki bazı termometreler ise 44 dereceyi gösterdi.

Çoğunluğunu yabancıların oluşturduğu turistler, şezlonglara uzanarak güneşin tadını çıkardı. Sıcaktan bunalan turistler, sık sık denize girerek serinlemeye çalıştı. İçmeler, Siteler, Belediye Halk Plajı ve Turunç plajları doldu.

Bazı turistler ise Marmaris Körfezi'nde su sporları ile serinlemeye çalıştı.

Fethiye'nin Ölüdeniz sahilinde ise deniz suyu sıcaklığı 28 derece ölçüldü. Sahillerde sıcak hava nedeniyle yoğunluk yaşandı. Turistler, Ölüdeniz'deki Belceğiz ve Kumburnu plajlarında denize girdi.

Bazı turistler de Babadağ'da yamaç paraşütü ile atlayış yaptı.

Ortaca ilçesinin turistik Dalyan Mahallesi'nde tatilciler günübirlik tekne turlarıyla Dalyan Kanalı'nı gezme ve kaya mezarlarını görme fırsatı buldu. Tekneyle kanal gezisinin ardından İztuzu Plajı'na ulaşan tatilciler, burada şezlonglarda güneşlendi ve denize girdi.

Bodrum sahilleri doldu taştı

Hava sıcaklığının 40, deniz suyu sıcaklığının ise 25 derece ölçüldüğü Bodrum'da, yerli ve yabancı turistler serinlemek için deniz kenarına akın etti.

Türkiye'nin hemen her bölgesinde etkili olan mevsim normallerinin üzerindeki sıcak hava, Bodrum'da da etkisini gösterdi.

Sıcaktan bunalan ve serinlemenin yollarını arayanlar sahillerde yoğunluk oluşturdu.

Tatilciler özellikle Kumbahçe, Paşatarlası ve Gümbet sahillerine akın etti.

Kaynak: AA / Güncel

Marmaris Akyaka Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title