Haberler

Gündüzü Ayrı Gecesi Ayrı Güzel

Manisa Büyükşehir Belediyesi, OSB Kavşağı'nda yaptığı düzenlenmeyle birlikte şehre girişte gece ayrı, gündüz ayrı güzellikler ortaya çıkmasını sağladı.

Büyükşehir Belediyesi kavşağa peyzaj uygulamasının ardından aydınlatma çalışması da gerçekleştirerek OSB Kavşağı'nın tüm görkemini ortaya çıkardı.

Gerçekleştirdiği yeşil alan düzenlemeleriyle Manisalılara soluk aldıran Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre ilçesi OSB Kavşağı'nda peyzaj uygulamasının ardından aydınlatma çalışması da gerçekleştirerek daha renkli ve daha güzel görüntü kazandırdı.

Yapılan aydınlatma çalışmasının ardından OSB Kavşağı'nın daha aydınlık ve ışıl ışıl bir görünüme kavuştuğunu belirten Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu," Büyükşehir Belediyemiz tarafından mevcut alana ilk olarak dolomit taşı, taflan ve alev çalısı ile palmiye ağaçlarıyla süslenen peyzaj uygulamamız gerçekleştirildi. Ardından peyzaj uygulamasına özel olarak yapılan aydınlatma ile kavşağın ışıl ışıl bir görünüme kavuşması sağlandı. Hem peyzaj uygulaması, hem aydınlatma birlikte kavşak, bulunduğu bölgeye farklı bir hava kattı ifadelerinde bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yunusemre Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title