Haberler

Gündem Özeti / 20 Mayıs 2015

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920 1- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisince Atatürk ve Cumhuriyet Meydanları'nda düzenlenecek mitinglerde halka hitap edecek.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisince Atatürk ve Cumhuriyet Meydanları'nda düzenlenecek mitinglerde halka hitap edecek.

(Giresun/11.00/Ordu/14.00)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1-Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Türkiye Katılım Bankalar Birliği Genel Kuruluna katılacak.

(İstanbul/09.30)

2- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Zeytinburnu Belediyesi tarafından düzenlenen "Dünya Yerel Yönetim ve Demokrasi Akademisi Uluslararası Gençlik Zirvesi"ne, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi ile AK Parti Beşiktaş İlçe Başkanlığının organize ettiği sivil toplum kuruluşlarıyla sohbet toplantısına katılacak, El Bebek Gül Bebek Derneği yararına gerçekleştirilecek Gül Balosu'na iştirak edecek.

(İstanbul 11.00-20.00)

3- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, kampüs hastanesinin temel atma törenine ve devlet hastanesi personeli ile öğle yemeği programına katılacak.

-Işık ayrıca Kocaeli Barosunu, Türk Harb-İş Sendikasını ayrı ayrı ziyaret edecek, Yukarı Değirmendere Mahallesinde düzenlecek toplantıda vatandaşlara hitap edecek, ilçe istişare toplantısına iştirak edecek.

(Kocaeli/10.00-12.00-15.00-18.00-19.00-22.00)

4- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "Etkin Rehberlik ve Denetim Yoluyla Kayıtlı İstihdamın Teşviki Projesi" mal alımı bileşeni kapsamında 35 hizmet aracının teslim töreninde bulunacak.

(Ankara/14.00)

5- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, İçtaş Bekirli Elektrik Santrali açılışına katılacak, Biga OSB'yi ziyaret edecek, ticaret ve sanayi odasındaki toplantıda bulunacak.

(Çanakkale/15.00-17.00-19.30)

6-Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, "Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Programı" kapsamında Valilik Meydanında düzenlenen bisiklet dağıtım törenine katılacak.

(Eskişehir/09.00)

7-Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Gemlik Devlet Hastanesi temel atma töreninde ve İnegöl'de toplu açılış töreninde bulunacak.

(Bursa/13.30-15.30)

8-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Düzce, Sakarya ve Kocaeli mitinglerinde halka hitap edecek.

(Düzce/12.00/Sakarya/16.00/Kocaeli/18.30)

9- HDP'de, Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Pazarcık ilçesi ve Yeni Belediye Meydanı'nda düzenlenecek mitinglerde konuşacak. Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ ise kent merkezi ve ilçelerde seçim çalışmaları yapacak.

(Kahramanmaraş/11.00/Malatya/13.00/Van/09.00-17.00)

10-AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, parti genel merkezinde düzenlenen genişletilmiş il başkanları toplantısına katılacak.

(Ankara/11.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Yemen'deki çatışmalar ve yaşanan gelişmeler takip izleniyor.

(Sana)

2- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep)

3- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat)

4- Mısır'da İhvan Rehberlik Konseyi Başkanı Muhammed Bedii ve 104 kişinin yargılandığı "İsmailiyye olayları" davasının görülmesine devam edilecek.

(İsmailiyye)

EKONOMİ

1- Merkez Bankası Para Politikası Kurulu faiz kararını, TÜİK, nisan ayına ilişkin Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksini açıklayacak.

(Ankara/14.00/10.00)

SPOR

1- Türkiye Basketbol Ligi play-off çeyrek final serisi ilk maçlarında Darüşşafaka Doğuş ile Trabzonspor Medical Park, Anadolu Efes ile Türk Telekom karşı karşıya gelecek.

(İstanbul/18.45/20.00)

2- Kadınlar Hentbol Süper Ligi play-off finali ilk maçında Muratpaşa Belediyespor ile Yenimahalle Belediyespor mücadele edecek.

(Antalya/16.00)

3- Erkekler Hentbol Süper Lig play-off yarı final dördüncü maçında Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor ile Nilüfer Belediyespor karşı karşıya gelecek.

(Ankara/17.00)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Avrupa Birliği İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title