Haberler

Gündem Özeti / 13 Mart 2015

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920 1- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Sosyalist Enternasyonal Genel Sekreteri Luis Ayala'yı kabul edecek.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Sosyalist Enternasyonal Genel Sekreteri Luis Ayala'yı kabul edecek.

(TBMM/16.00)

2- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara Palasta, Suriye Ulusal Koalisyonu ve geçici hükümet üyeleriyle görüşecek, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu genel merkezine ziyarette bulunacak.

ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass'ı Başbakanlık Merkez Bina'da kabul edecek Davutoğlu, Türkiye Diyanet Vakfı Konferans Salonu'nda, "Türkiye Diyanet Vakfı 40. Yıl Programı İyilik Ödülleri" törenine katılacak.

(Ankara/10.30/14.00/16.30/19.00)

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sosyalist Enternasyonel Genel Sekreteri Luis Ayala ile partisinin genel merkezinde bir araya gelecek.

(Ankara/13.00)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin açılışında konuşma yapacak.

(Bursa/08.30)

2- AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Macaristan Cumhurbaşkanı Janos Ader'e refakati kapsamında, Zorlu Center'daki Macar milli günü resepsiyonunda ve Boganyi Piyanosu'nun dünya prömiyerinde yer alacak.

(İstanbul/19.00)

3- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Makedonya Dışişleri Bakanı Nikola Poposki'yle baş başa ve heyetler arası görüşmeler gerçekleştirecek. Çavuşoğlu ve Poposki, anlaşma imzalayacak ve basın toplantısı yapacak.

Bakan Çavuşoğlu, ayrıca Suriye Demokratik İlerici Kürt Partisi Genel Sekreteri Abdülkerim Beşar'ı kabul edecek ve Afganistan Dışişleri Bakanı Selahuttin Rabbani'yle görüşecek, Latin Amerika ülkelerinin büyükelçileri ile yemekte bir araya gelecek.

(Ankara/10.00-20.00)

4- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizlim Derneğinin düzenlediği Özay Gönlüm Gecesi'nde yer alacak.

(Ankara/19.00)

5- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, BOTAŞ, Socar ve BP arasındaki TANAP Projesi Ortaklar Anlaşması'nın imza törenine katılacak.

(Ankara/10.45)

6- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Çözüm Süreci'ne sivil toplum desteği sağlamak için İstanbul'dan Diyarbakır'a giden "Barış Treni"ni Ankara Garı'nda karşılayacak.

(Ankara/15.00)

7- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Sıhhiye 1915" etkinliğiyle ilgili ödül törenine katılacak.

(Çanakkale/18.00)

8- TBMM'den

Genel Kurulda, Anayasa Mahkemesine üye seçilecek, HDP'nin Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz hakkında verdiği gensoru önergesi görüşülecek.

(14.00)

Anayasa Komisyonu'nda, AK Parti'nin siyasi partilerin "temelli" kapatılması hükmünü kaldıran Anayasa değişikliği teklifi ele alınacak.

(15.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep)

2- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun terör örgütü IŞİD hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat)

3- Yemen'deki siyasi krize ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Sana)

EKONOMİ

1- Merkez Bankası, Ocak ayına ilişkin özel sektörün yurt dışından sağladığı kredi borcu istatistiklerini ve Mart ayı beklenti anketini açıklayacak.

(Ankara/10.00/14.30)

2- Türkiye İstatistik Kurumu, Ocak ayına ilişkin sanayi ciro endeksi verilerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

SPOR

1- Spor Toto Süper Lig'de 24. hafta, Bursaspor-Balıkesirspor ve Torku Konyaspor-Kasımpaşa maçlarıyla başlayacak.

(Bursa/Konya/20.00)

2- Basketbol THY Avrupa Ligi F Grubu 10. haftasında, Anadolu Efes, Rusya'nın CSKA Moskova, Fenerbahçe Ülker, Yunanistan'ın Olympiakos takımıyla deplasmanda karşılaşacak.

(Moskova/19.00/Atina/21.45)

3- Futbolda, PTT 1. Lig'de 24. haftanın açılış maçında, Şanlıurfaspor ile Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya gelecek.

(Şanlıurfa/19.00)

4- Futbolda, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta 30, Kırmızı Grup'ta 27. hafta maçları oynanacak.

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Avrupa Birliği Cemil Çiçek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title