Haberler

Gündem / 28 Temmuz 2015

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920 1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Başkanı Xi Jinping'in davetlisi olarak Çin Halk Cumhuriyeti'ne gidecek.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Başkanı Xi Jinping'in davetlisi olarak Çin Halk Cumhuriyeti'ne gidecek.

(Ankara/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, 2015-2016 akademik yılı Jean Monnet Burs Programı kapsamında gerçekleştirilecek "Bursiyer Bilgilendirme Toplantısı"na katılacak.

Bozkır, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanlığını, Bayrampaşa Belediyesini, AK Parti Fatih İlçe Başkanlığını ve Fatih Belediyesini ziyaret edecek.

(Ankara/10.30/İstanbul/15.00/16.00/17.10/18.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, TÜBİTAK Bireysel Genç Girişim Programı 1. Aşama Uygulayıcıları imza törenine katılacak.

(Ankara/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunda göreve yeni başlayan personel ile bir araya gelecek.

(Ankara/11.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, İspanya'nın ev sahipliğinde BM Terörle Mücadele Komitesi'nin, yabancı terörist akımının durdurulması toplantısına katılacak.

(Madrid) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- AK Parti ve CHP heyetleri, koalisyon görüşmeleri kapsamında, Ankara Palas Devlet Konukevi'nde bir araya gelecek.

(Ankara/13.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- HDP'nin TBMM grup toplantısı yapılacak.

(TBMM/12.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- NATO Konseyi, Türkiye'nin talebi üzerine, terör saldırıları ve güvenlik durumuyla ilgili istişareler için toplanacak.

(Brüksel) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Rum lider Nikos Anastasiadis, Othello Kalesi'nde müzik dinletisine katılacak.

(Gazimağusa) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun, terör örgütü DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Yemen'deki çatışmalar ve yaşanan gelişmeler takip ediliyor.

(Sana) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Mısır'da yargılanan İhvan üyelerinin mahkemeleri izleniyor.

(Kahire)  (Fotoğraflı-Görüntülü)

7 - AB Dışişleri Yüksek Temsilcisi Federika Mogherini, İran'ı ziyaret edecek

(Tahran) (Fotoğraflı-Görüntülü)

8- İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Güney Kıbrıs Rum kesimine yapacağı günübirlik ziyarette Rum lider Nikos Anastasiadis ile Başkanlık Sarayı'nda görüşecek.

(Lefkoşa)

EKONOMİ

1- TÜİK, 2013 yılı sanayi ve hizmet sektörlerinde yoğunlaşma verilerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

2- KESK, toplu iş sözleşmesiyle ilgili eylem ve etkinlik takvimini kamuoyuyla paylaşacak

(Ankara/10.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1 - UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda ilk maçlar oynanacak.

- Fenerbahçe, Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımı ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

(İstanbul/21.00) (Fotoğraflı)

2- Genç Milli Erkek Basketbol Takımı, Yunanistan'da süren Avrupa Şampiyonası'nda ikinci tur F Grubu'ndaki ikinci maçını Yunanistan ile yapacak.

(Volos/21.15)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Recep Tayyip Erdoğan Çin Halk Cumhuriyeti Xi Jinping Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title