Haberler

Gündem / 23 Şubat 2015

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920 1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçici köy korucularından oluşan heyeti ve Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit'i, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kabul edecek.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçici köy korucularından oluşan heyeti ve Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit'i, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kabul edecek.

(Ankara/16.30/17.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- TBMM Başkanı Cemil Çiçek Kanada'da

Çiçek, Şehit Diplomatlar Anıtı'na çelenk bırakacak. Kanada Parlamentosu'nda Senato Başkanı Pierre Claude Nolin ve Avam Kamarası Başkanı Andrew Scheer ile ayrı ayrı görüşecek olan Çiçek, Scheer tarafından onuruna verilen akşam yemeğine katılacak.

(Ottova) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti İl, İl Teşkilat, İl Seçim İşleri ve İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanları Eğitim Toplantısı'na katılacak.

Bakanlar Kurulu'na başkanlık edecek Davutoğlu, daha sonra MGK Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu'nu kabul edecek.

Davutoğlu, Esenboğa Havalimanı'nda yapacağı basın toplantısının ardından Macaristan'a hareket edecek.

(Ankara/10.30/13.30/18.30/20.00/20.30) (Fotoğraflı/Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Arnavutluk'ta düzenlenecek Güneydoğu Avrupa Ülkeleri Dışişleri Bakanları Resepsiyonu'na katılacak.

(Tiran) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye-İngiltere JETCO 5. Toplantısı ve İş Forumuna, JETCO imza törenine, ortak basın toplantısı ve fotoğraf çekimine, Türkiye-Birleşik Krallık İş Forumu açılışına katılacak.

(İstanbul/10.30/11.30/12.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, çeşitli parti ve kurum temsilcileriyle seçim gündemli olarak ayrı ayrı görüşecek.

(Diyarbakır/10.30-17.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- TBMM Genel Kurulu'nda, İç Güvenlik Paketi'nin görüşmelerine devam edilecek.

(TBMM/14.00) (Fotoğraflı)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun IŞİD hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Yemen'de hükümet ve cumhurbaşkanının istifa etmesi ile Ensarullah Hareketi'nin ülkedeki geçiş sürecini belirleyen bir bildiri yayımlamasının ardından gelişmeler takip ediliyor.

(Sana) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Mısır'da askeri darbeyle görevinden uzaklaştırılan, ülkenin seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ve 130 kişinin yargılandığı "hapishaneler baskını" davasının görülmesine devam edilecek.

Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan) Rehberlik Konseyi Başkanı Muhammed Bedii'nin de aralarında bulunduğu 199 kişinin, İskenderiye Askeri Mahkemesi'ndeki duruşması takip edilecek.

- Kahire Ceza Mahkemesi'nde, kamuoyunda "Marriott Hücresi" diye adlandırılan, 20 el-Cezire televizyonu çalışanının "ülke itibarını zedelemek" suçlamasıyla yargılandığı davanın görülmesine devam edilecek.

Arap Birliği Genel Sekreteri Nebil el-Arabi'nin katılımıyla "Bölgesel Güvenlik ve Arap Ülkelerinin Karşılaştıkları Sorunlar" Konferansı düzenlenecek.

(Kahire) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5 - İsviçre'de devam eden, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile İranlı mevkidaşı Muhammed Cevad Zarif'in de katıldığı, İran'ın nükleer programına ilişkin müzakereler takip edilecek.

(Cenevre) (Fotoğraflı-Görüntülü)

EKONOMİ

1- TÜİK, bu yılın Ocak ayına ilişkin konut satış istatistikleri ile Şubat'a ilişkin sektörel güven endekslerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

GÜNCEL

1- Şah Fırat Operasyonu sırasında kaza sonucu şehit olan Başçavuş Halit Avcı'nın cenazesi, Maçka ilçesi Gürgenağaç Mahallesi'nde öğle namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

(Trabzon/11.42) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Spor Toto Süper Lig'de 21. haftanın son maçında Fenerbahçe ile Akhisar Belediyespor, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılaşacak.

(İstanbul/20.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- PTT 1. Lig'de 21. hafta, Altınordu-Giresunspor maçıyla tamamlanacak.

(İzmir/18.30) (Fotoğraflı)

3- Hentbol Erkekler Süper Lig'de 19. haftaya, Trabzonspor-Ankara İl Özel İdare maçıyla devam edilecek.

(Trabzon/15.00)

Hentbol Bayanlar Süper Lig'de 15. haftanın son maçında Yenimahalle Belediyespor ile Ardeşen Gençlik karşılaşacak.

(Ankara/19.00)

4- Galatasaray Kulübü'nün olağan divan kurulu toplantısı, Galatasaray Lisesi'nde yapılacak.

(İstanbul/13.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Recep Tayyip Erdoğan Ak Saray Yargıtay Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title