Haberler

Gündem / 23 Aralık 2013

ANADOLU AJANSI.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, güven mektubunu sunacak Zambiya Büyükelçisi Miriam Kaseba Mulenga ve Filipinler Büyükelçisi Maria Rowena Mendoza Sanchez'i, Çankaya Köşkü'nde ayrı ayrı kabul edecek.

(Ankara/14.30/15.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Başbakan Erdoğan Pakistan'da

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, temaslarına ülkedeki eyaletleri temsilen 20 stanttan oluşan Pakistan Kültür Köyü'nü ziyaretle başlayacak ardından Başbakan Navaz Şerif'in evinde verilen öğle yemeğine katılacak.

Başbakan Erdoğan, Navaz Şerif ile Türk-Pakistan İş Forumu'na başkanlık edecek.

Pakistan'ın milli şairi Muhammed İkbal'in mezarını ve mezarın yanındaki tarihi Badşahi Cami'sini ziyaret edecek Erdoğan, Lahor Kalesi'nin kuzey kapısındaki bahçede, onuruna verilen akşam yemeğine ve kültürel etkinliğe katılacak.

(Lahor) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, "Devlet Himayesi Altındaki Kızlara Meslek Edindirme Projesi"nin sertifika ve kapanış törenine katılacak.

(İstanbul/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Başkanı ve üyelerini kabul edecek.

(Ankara/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr Veysel Eroğlu Bolu İl Doğa Turizmi Çalıştayı'na katılacak, AK Parti il başkanlığını ziyaret edecek.

(Bolu/10.00/13.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partisinin il örgütünü ve Kahta ilçe örgütünü ziyaret edecek, Kahta'da miting ve aday tanıtımına katılacak, bazı beldeleri ziyaret edecek.

(Adıyaman/10.00/11.00/12.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları izleniyor.

(Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Mısır'daki siyasi gelişmeler ve darbe karşıtı gösteriler takip ediliyor.

(Kahire/İskenderiye) (Fotoğraflı-Görüntülü)

GÜNCEL

1- Anadolu Ajansı Haber Akademisinin yeni nesil foto muhabiri yetiştirmek ve paralelinde insan kaynağını sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği "Foto Muhabirliği Eğitim Programı", AA Genel Müdürü ve Haber Akademisi Başkanı Kemal Öztürk'ün açılış dersiyle başlayacak.

(Ankara/10.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Spor Toto Süper Lig'de 16. haftanın son maçlarında Akhisar Belediyespor-Sivasspor, Bursaspor-Kayseri Erciyesspor karşı karşıya gelecek.

(Manisa/20.00/Bursa/20.00) (Fotoğraflı)

2- PTT 1. Lig'de 18. haftanın son maçında Adana Demirspor ile Tekden Denizlispor karşılaşacak. (Fotoğraflı)

Spor Toto 2. Lig'in 17. haftası İnegölspor-Aydınspor 1923, Nazilli Belediyespor-Ofspor maçlarıyla tamamlanacak.

(Adana/20.00/Bursa/13.00/Aydın/13.30)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Anadolu Ajansı Avrupa Birliği Lahor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title