Haberler

Gündem

ANADOLU AJANSI.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Büyükelçiler Konferansı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, konferansa katılan büyükelçilere Çankaya Köşkü'nde yemek verecek.

Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç, Beşir Atalay ve Emrullah İşler ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, büyükelçilere hitap edecek.

(Ankara/13.00/15.00/10.00/11.00/19.45) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Genel Sekreteri İyad Medeni ve beraberindeki heyet ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'yi Çankaya Köşkü'nde ayrı ayrı kabul edecek.

(Ankara/16.00/17.00)

3- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, BM Mukim Koordinatörü ve BM Kalkınma Programı Mukim Temsilcisi Büyükelçi Kamal Malhotra'yı kabul edecek.

(TBMM/15.00)

4- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Arena Spor Salonu'nda, Ankara Büyükşehir Belediyesinin toplu açılış törenine, parti genel merkezinde, Seçim İşleri Üst Kurul Toplantısı'na katılacak.

(Ankara/14.00/17.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- AK Parti, CHP, MHP ve BDP'nin TBMM grupları toplanacak.

(TBMM/11.15/13.30/10.30/12.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu Fransa'da

Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu (AP) Avrupa Muhafazakarlar ve Reformcular (ECR) Grubu Başkanı Martin Callanan, üyeler Daniel Hannan ve Syed Kamall, AP Sosyalistler ve Demokratlar (S&D) Grubu Başkanı Hannes Swoboda ile AP Türkiye Raportörü Ria Oomen-Ruijten ile ayrı ayrı görüşecek.

Genişleme ve Komşuluk Politikasından Sorumlu Avrupa Komisyonu Üyesi Stefan Füle ile akşam yemeğine katılacak Çavuşoğlu, Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Thorbjorn Jagland ile de bir araya gelecek. ( Fransa ) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Ege İhracatçı Birliklerinin yönetim kurulu üyelerini kabul edecek.

(Ankara/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) yönetimini kabul edecek.

(Ankara/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Genel Kurul'da, milletvekillerinin sözlü soru önergelerini cevaplandıracak.

(TBMM/15.00) (Fotoğraflı)

5- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, organ bağışı konusunda kamuoyu bilincinin artırılması amacıyla din görevlileri ve mahalli idare temsilcileriyle bir araya gelecek.

(Ankara/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- TBMM'den

Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu'nda, Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ele alınacak.

(15.30) (Fotoğraflı)

TBMM Adalet Komisyonu, HSYK'ya ilişkin düzenlemelerin de yer aldığı yargı paketi teklifini görüşmeye devam edecek.

(15.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları izleniyor.

(Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Mısır'da, Müslüman Kardeşler Teşkilatının (İhvan) "terör örgütü" ilan edilmesine ilişkin gelişmeler, İhvan üyeleri hakkındaki gözaltı ve yargılamalar ile darbe karşıtı gösteriler takip ediliyor.

(Kahire/İskenderiye) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, Ürdün ve Irak'ta resmi temaslarda bulunacak.

(Amman/Bağdat)

4- Güney Sudan'da hükümet güçleri ile eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Riek Machar liderliğindeki muhalif gruplar arasındaki çatışmalar ve krizin çözümü için Etiyopya'da taraflar arasında sürdürülen müzakereler takip ediliyor.

(Cuba/Addis Ababa)

EKONOMİ

1- Türkiye İstatistik Kurumu 2013 Kasım ayı sanayi ciro endeksini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

GÜNCEL

1- RTÜK, Rixos Otel'de "Seçim Dönemi ve Medya" konulu bir seminer düzenleyecek.

(Ankara/13.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Futbolda Ziraat Türkiye Kupası'nda grup maçları başlıyor.

A Grubu'ndaki ilk maçlarda Eskişehirspor-Akhisar Belediyespor ve Bursaspor-Sivasspor karşı karşıya gelecek.

(Eskişehir/16.30/Bursa/19.00) (Fotoğraflı)

2- Basketbolda FIBA EuroChallenge Kupası son 16 turu K Grubu'ndaki ilk maçta, Royal Halı Gaziantep, Letonya'nın Ventspils takımıyla Karataş Şahinbey Spor Salonu'nda karşılaşacak.

(Gaziantep/19.30) (Fotoğraflı)

3- Voleybolda DenizBank Bayanlar CEV Şampiyonlar Ligi 12'li play-off turu ilk maçında, Galatasaray Daikin, deplasmanda Fransa temsilcisi RC Cannes ile karşılaşacak.

(Cannes/21.00)

4- Spor Toto Süper Lig takımlarının devre arası kampları takip ediliyor.

(Antalya) (Fotoğraflı-Görüntülü)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Mevlüt Çavuşoğlu Avrupa Birliği Fransa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title