Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan Davutoğlu'nu Kabul Edecek

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ile MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı Çankaya Köşkü'nde ayrı ayrı kabul edecek.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ile MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı Çankaya Köşkü'nde ayrı ayrı kabul edecek.

(Ankara/17.30/16.00/14.15)

2- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral Doğan Güreş'in, Kocatepe Camisi'nde, öğle namazını müteakip düzenlenecek cenaze törenine katılacak.

-Çiçek, Yeni Zelanda Büyükelçisi Jonathan Curr ile Musul Başkonsolosu Büyükelçi Öztürk Yılmaz ve beraberindeki heyeti ayrı ayrı kabul edecek.

(Ankara/TBMM/12.42/15.00/16.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Marmara bölgesi milletvekilleri ile bölgesel istişare toplantısına katılacak, Başbakanlık Merkez Bina'da Pakistan Ticaret Bakanı Dastgir Khurram Khan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve ?MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı ayrı ayrı kabul edecek.

-Davutoğlu, Yunus Emre Enstitüsü "Yaşayan Gazze" programına iştirak edecek.

(Ankara/10.00/14.00/15.00/16.00/21.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi akademik yıl açılışı ve İlahiyat Fakültesi temel atma törenine katılacak, Valilik ziyareti sonrası AK Parti İl Başkanlığı Danışma Meclisi toplantısında bulunacak.

(Burdur/11.00-15.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Avrupa Parlamentosu'nun bazı komisyon başkan ve üyeleriyle, Avrupa Halk Partisi Grubu Başkanı Manfred Weber ile görüşecek. Bozkır, Avrupa Parlamentosu Dış İlişkiler Komitesi (AFET) üyelerine hitap edecek.

Türkiye'nin "Yeni AB İletişim Stratejisini" açıklamak amacıyla basın toplantısı düzenleyecek Bozkır, Carnegie Uluslararası Barış Vakfı Avrupa Temsilciliğinde konuşacak, Vakıf tarafından verilecek resepsiyona katılacak.

(Brüksel) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Pakistan Ticaret Bakanı ve Türkiye-Pakistan KEK Eşbaşkanı Khurram Dastgir Khan onuruna, Fevzi Hoca Restorant'ta yemek verecek.

(Ankara/12.15) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 2015-2016 yıllarında görev yapacak 5 BMGK geçici üyesini belirlemek için BM Genel Kurulu'nda yapılacak seçimde hazır bulunacak.

(New Yok) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Adnan Menderes ve Pamukkale Ünversitelerinin 2014-2015 Öğretim Yılı açılış törenlerine katılacak.

(Aydın/10.00 / Denizli/15.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Grand Cevahir Otel'de TÜGİS Gıda Günü etkinliklerinin açılışında konuşacak ve ödül törenine katılacak, Feshane Uluslararası Kongre ve Kültür Merkezi'nde 2. Aksaray Tanıtım Günleri'nde bulunacak.

(İstanbul/10.00/12.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Kars, Ardahan, Iğdır Tanıtım Günleri etkinliğinin açılışına katılacak.

(Ankara/11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

8- Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Haliç Kongre Merkezi'ndeki Yerel Yönetimlerde Kültür-Sanat Politikaları Çalıştayı'na katılacak.

(İstanbul/11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

9- Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Günyüzü, Sivrihisar ve Çifteler ilçelerinde çeşitli ziyaretlerde bulunacak.

(Eskişehir/11.15-18.15) (Fotoğraflı-Görüntülü)

10- Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Karadağ'ın Budva kentinde düzenlenen "Kapsamlı Bölgesel Savunma Bakanları Toplantısı"na katılacak.

(Karadağ/Budva - 11.00)  (Fotoğraflı-Görüntülü)

11- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İran Tedavi ve Tıp Eğitimi Bakanı Seyyid Hassan Qazizadeh Hashemi ile bir araya gelecek, görüşmenin ardından Sağlık Bakanlığı'nda ortak basın toplantısı düzenlenecek.

(Ankara/11.45) (Fotoğraflı-Görüntülü)

12- Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Azerbaycan'ın merhum Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'in mezarını, Şehitler Hiyabanı ve  Türk Şehitliğini ziyaret edecek, Azerbaycan İletişim Bakanı Ali Abbasov ve Litvanya Ulaştırma-Haberleşme Bakanı Rimantas Sinkevicius ile görüşecek.

(Bakü) (Fotoğraflı-Görüntülü)

13- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenleyecek.

(Ankara/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

14- TBMM'den...

Genel Kurul'da bazı uluslararası sözleşmelerin onaylanmasını uygun bulan yasa tasarıları görüşülecek.

(14.00) (Fotoğraflı)

Dört eski bakanla ilgili soruşturma komisyonu toplanacak.

(14.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

KİT Komisyonu, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü ile Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü'nün 2012 yılı hesaplarını denetleyecek.

(10.30/14.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun IŞİD hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3 - Mısır'da İhvan üyelerine yönelik yargılamalar ile darbe karşıtı gösteriler takip ediliyor.

Darbeyle görevinden uzaklaştırılan Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ve 14 kişinin yargılandığı "İttiahdiyye Olayları" davasının görülmesine devam edilecek.

(Kahire) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Libya'nın Bingazi kentinde "15 Ekim Silahlı Ayaklanması" adı altında toplanan silahlı gruplar ile karşıt gruplar arasındaki çatışmalara ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Bingazi/Trablus) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Ukrayna'nın doğusundaki gelişmeler takip ediliyor. (Fotoğraflı-Görüntülü)

EKONOMİ

1- TÜİK, Ağustos ayına ilişkin dış ticaret endekslerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

SPOR

1- Basketbol THY Avrupa Ligi'nde 2014-2015 sezonunun ilk haftasına 5 maçla devam edilecek.

Anadolu Efes, İstanbul'da Rusya'nın Unics Kazan, Galatasaray Liv Hospital ise deplasmanda Sırbistan'ın Kızılyıldız Telekom takımıyla karşılaşacak.

(İstanbul/20.00 - Belgrad/21.45) (Fotoğraflı)

2- Beşiktaş Mogaz Erkek Hentbol Takımı, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. maçında Almanya'nın Flensburg-Handewitt takımıyla Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

(Kocaeli/20.30) (Fotoğraflı)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Davutoğlu Hakan Fidan Necdet Özel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title