Haberler

Gündem / 10 Eylül 2016

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920YASAMA YÜRÜTME SİYASET1- Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, 735. Söğüt Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri'ne katılacak.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, 735. Söğüt Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri'ne katılacak.

(Bilecik/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

DÜNYA DİPLOMASİ

1- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker başkanlığındaki AK Parti heyeti, Türk-Amerikan Kültür ve Medeniyet Merkezini ziyaret ederek Türk vatandaşlarıyla bir araya gelecek.

(Washington) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Rum lider Nikos Anastasiadis, Kıbrıs müzakereleri kapsamında ara bölgede bir araya gelecek.

(Lefkoşa) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Özgür Suriye Ordusu'nun Azez-Cerablus hattındaki toprakları terörist unsurlardan kurtarmasına ilişkin gelişmeler ile muhalifler ve Beşşar Esed rejimi güçleri arasındaki çatışmalar takip ediliyor.

(Halep/İdlib/Lazkiye/Haseke) (Fotoğraflı-Görüntülü)

GÜNCEL

1- Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişiminin ardından gelişmeler izleniyor. (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Spor Toto Süper Lig'de 3. hafta 5 maçla başlayacak.

- Medipol Başakşehir-Kasımpaşa, Kayserispor-Galatasaray, Adanaspor-Gaziantepspor, Gençlerbirliği-Aytemiz Alanyaspor, Beşiktaş-Kardemir Karabükspor karşı karşıya gelecek.

(İstanbul/17.00/21.15/Kayseri/19.00/Adana/Ankara/20.00) (Fotoğraflı)

2- Hentbolda Avrupa heyecanı.

- Yenimahalle Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, Norveç'te düzenlenen EHF Şampiyonlar Ligi ön eleme turu 1. Grup'taki ilk maçında, ev sahibi ülke temsilcisi Glassverket ile karşılaşacak.

- Muratpaşa Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, EHF Kupası 1. tur ilk maçında, Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda Litvanya ekibi ACME-Zalgiris Kaunas'ı ağırlayacak.

(Drammen/17.30/Antalya/15.00) (Fotoğraflı)

3- TFF 1. Lig'de 3. hafta 6 maçla başlayacak.

4- Spor Toto 2. ve 3. Lig'de 2. hafta maçları yapılacak. (Fotoğraflı)

ÖZEL HABER

1- GRAFİKLİ - Güvenlik güçleri Çukurca'da teröristlere nefes aldırmıyor

- Terör örgütü PKK'nın, doğuda Yüksekova, batıda Şırnak, kuzeyde Hakkari merkez, güneyde ise Irak sınırı ile çevrili Çukurca'ya gerçekleştirdiği saldırılara karşı güvenlik güçlerince başlatılan hava destekli operasyon sürüyor

- Çemçu, Zap, Ertuş, Metina, Kale Tepe, Kazan Vadisi ve Han Yaylası gibi kamp ve alanlardan sızarak, yüksek rakımlı dağlar ve sarp kayalıkların bulunduğu bölgede yer alan Çukurca'ya saldıran teröristler, bu bölgeyi arazi şartları nedeniyle tercih ediyor

- İlçede güvenlik güçlerince gerçekleştirilen hava destekli operasyonlarda 186 terörist etkisiz hale getirildi

(Hakkari)

2- Bankalardaki altın hesapları eriyor

- Bankalarda tutulan kıymetli maden depo hesapları, yılın ilk 6 ayında 2013'ün ilk yarısındaki "rekor" seviyenin yarısına gerilerken, 2015'in aynı dönemine göre de yaklaşık yüzde 15 azalışla 9,7 milyar liraya düştü

- Bu yılın ilk yarısında rekor üstüne rekor kıran altın fiyatlarının etkisiyle tasarruf sahipleri, bankalardaki altın hesaplarından çıkarak diğer yatırım araçlarına yönelirken, bu dönemde bankaların altın depo hesabı büyüklüğü de geçen yılın ilk yarısına kıyasla 35 ton azalışla yaklaşık 76 tona geriledi

- Borsa İstanbul yetkilileri:

- "Önümüzdeki dönemde dolar cinsinden altın fiyatları ve dolar kuru değişimi altın mevduatlarının seviyesinde rol oynayacaktır. Ayrıca hisse senetleri, faiz gibi diğer yatırım araçlarının getirisi de yurt içi ve yurt dışı yerleşiklerin kıymetli maden depo hesaplarının seviyesini etkileyecektir"

- İAR Altın Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Evren Yaşar:

- "Son dönemde altın fiyatlarındaki yükseliş, altın mevduatlarındaki azalmanın önemli sebeplerinden birisi oldu"

(Murat Birinci/Belgin Yakışan Mutlu/İstanbul)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Ertuğrul Gazi Nabi Avcı Söğüt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title