Haberler

Zubizu Weekend Sway Hotels'de Gerçekleşti

2 Milyonu aşan üyesiyle 2017 yılında Türkiye'nin en itibarlı markası seçilen yaşam tarzı uygulaması ZUBİZU özel etkinlikleri ile üyelerini bir araya getiriyor.

Whiz Experience Designers organizasyonuyla Palandöken'in gözdesi Sway Hotels'de gerçekleştirilen ZUBİZU Weekend'e ünlü model Irmak Atuk, oyuncu Merve Oflaz, Sercan Badur, Arka Sokaklar dizisinin başarılı oyuncusu Alp Korkmaz, Başak Atıcı, İpek Görmüş'ün yanı sıra iş dünyasının ünlü isimlerinden Orka Holding Eş Başkanı Halidun Orakçıoğlu ve eşi Serpil Orakçıoğlu, Hande Can Yüce, Seda Vardar, Seda Koyunsağan, Ahmet Arslan, Ayten- Metin Edremit, Metin- Ferda Pamukçu katılarak beyaz örtünün keyfini çıkarttı.

Sway Hotels'in Apres Ski teras barında gündüz gerçekleşen after ski partilerde DJ Cüneyt Kurt ile başlayan eğlence, akşam DJ Doğuş Çabakçor ve Jabbar'ın muhteşem performansları ile zirveye taşındı.

World Class Dünya 3.sü barmen Kevin Patnode'un kokteyl workshop'ları ve viski tadımları misafirlere çok özel deneyimler yaşatırken, yüksek performanslı ve doğal ürünler sunan Origins Türkiye muhteşem cilt bakımlarıyla, Kurukahveci Mehmet Efendi ise lezzetli kahve ve sıcak çikolata ikramlarıyla hafta sonuna renk kattı. ZUBİZU Weekend misafirleri gündüz muhteşem havanın ve pistlerin tadını çıkarırken akşam da müzik ziyafetiyle unutulmaz anılarla evlerine döndüler.

Cemiyet dünyasının ünlü isimlerinden Hande Can Yüce board ile adeta şov yaparken, Irmak Atuk'un kara uzanarak verdiği pozlar renkli görüntüler oluşturdu.

Oyuncu Merve Oflaz, Sercan Badur, Başak Atıcı boardları ile eğlenceli pozlar vererek sosyal medya hesaplarından paylaştılar.

"Birlikte güzel" temasıyla düzenlenen happy hour partide konuklar müzik eşliğinde doyasıya eğlenmenin tadını çıkarttı. Sway Hotels misafirleri gündüz muhteşem havanın ve pistlerin keyfini çıkarırken akşam da müzik ziyafetiyle unutulmaz anılarla evlerine döndüler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Merve Oflaz Palandöken Irmak Atuk Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title