Haberler

ZTE, Mobil Dünya Kongresi'nde yeni nesil 5G+Yapay Zekalı tableti tanıttı

Güncelleme:

Çinli teknoloji şirketi ZTE, Mobil Dünya Kongresi'nde Avrupa'daki sıfır karbon bölge çözümlerini içeren uçtan uca inovasyonunu, yeni nesil dünyanın ilk 5G+Yapay Zekalı tableti Nubia Pad 3D II'yi ve markanın 5G-İleri çözümünü tanıttı.

ZTE, Mobil Dünya Kongresi'nde Avrupa'daki sıfır karbon bölge çözümlerini içeren uçtan uca inovasyonunu, yeni nesil dünyanın ilk 5G+Yapay Zekalı tableti Nubia Pad 3D II'yi ve markanın 5G-İleri çözümünü tanıttı.

BARSELONA, 1 Mart (Xinhua) -- Çinli teknoloji şirketi ZTE'nin geliştirmeden sorumlu baş yöneticisi Cui Li, Çinli şirketlerin küresel bilimsel ve teknolojik inovasyona canlılık getirdiğini söyledi.

Cui, Barselona'da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi sırasında Xinhua'ya verdiği söyleşide bu yılki kongreye, bilgi ve iletişim teknolojileri ekosistemindeki 300'ün üzerinde Çinli şirketin katılarak küresel dijital gelişime katkıda bulunduğunu belirtti.

ZTE, Mobil Dünya Kongresi'nde Avrupa'daki sıfır karbon bölge çözümlerini içeren uçtan uca inovasyonunu, yeni nesil dünyanın ilk 5G+Yapay Zekalı tableti Nubia Pad 3D II'yi ve markanın 5G-İleri çözümünü tanıttı.

Cui, "Çinli şirketlerin bu güçlü gelişim ivmesinin, sadece Çin'in sektörlerinin güncellenme ve dönüşümünü teşvik etmekle kalmayacağına, aynı zamanda küresel ve bilimsel teknolojik inovasyona canlılık getireceğine inanıyorum" dedi.

Cui, şirketlerin sadece kendilerine odaklanmak yerine daha fazla işbirliği ve kazan-kazan sonuçlarına ihtiyaç duyduğunu vurguladı.

Cui, "Bizler her zaman işbirliğinin bizleri daha güçlü, yalnız kalmanınsa daha zayıf kıldığına inandık" dedi.

Cui'ye göre ZTE, inovasyon sonuçlarının yerel uygulamalarını hızlandırmaya yönelik ortak inovasyon merkezleri kurmak üzere tüm dünyada birçok operatörle işbirliği yapıyor.

"Uluslararası alışverişler ve işbirliği, kültürel çeşitliliği ve karşılıklı anlayışı teşvik edebilir, güveni artırabilir ve küresel uyuma katkıda bulunabilir" diyen Cui, şirketlerin bu yüzden yaygın işbirliği ve açıklığı benimsemesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Xinhua / Güncel

Mobil Dünya Kongresi Dünya Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ç.Rizespor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı şifresiz mi? Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Gaziantep FK maçı şifresiz mi? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title