Haberler

Zonguldak'ta Şiddetli Yağış Yol Kapattı ve İş Yerlerini Su Bastı

Güncelleme:

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde çok kuvvetli yağış nedeniyle ilçe girişindeki yol sular altında kaldı. Bazı araçlar arızalanırken ekipler tıkanan mazgalları açmak için seferber oldu. İş yerlerine su giren bir galerici araçlarını kurtarmak için mücadele verdi.

Sular altında kalan karayolu kapandı, iş yerlerini su bastı

ZONGULDAK - Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde çok kuvvetli yağış nedeniyle ilçe girişindeki yol sular altında kaldı. Bazı araçlar arızalanırken ekipler tıkanan mazgalları açmak için seferber oldu. İş yerlerine su giren bir galerici araçlarını kurtarmak için mücadele verdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün çok kuvvetli yağış uyarısının ardından Kozlu ilçe girişindeki karayolu sular altında kaldı. Fatih Sitesi mevkiinden kavşağın bulunduğu güzergaha dolan sular trafiği tamamen ulaşıma kapattı. Bazı sürücüler araçlarını park ederek suyun tahliye edilmesini bekledi. Arızalanan araçlar ise vatandaşların yardımı ile bölgeden uzaklaştırıldı.

Kozlu Emniyet Müdürlüğü ve Kozlu Belediyesi ekipleri kavşaktan trafiği alternatif güzergahlara yönlendirdi. Yol güzergahındaki bazı iş yerlerini su bastı. Bir galerici esnafı iş yerindeki araçlarını kurtarmak için mücadele verdi. Ekipler mazgalları açmak ve suyu tahliye etmek için başlattığı çalışmasını sürdürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Kozlu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title