Haberler

Zonguldak'ta Halep'te Ölenler İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Zonguldak'ta Halep'te ölenler için gıyabi cenaze namazı kılındıZonguldak'ta, İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) üyeleri, Suriye'nin Halep kentinde ölenler için gıyabi cenaze namazı kıldı.

Zonguldak'ta Halep'te ölenler için gıyabi cenaze namazı kılındı

Zonguldak'ta, İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) üyeleri, Suriye'nin Halep kentinde ölenler için gıyabi cenaze namazı kıldı.

Dernek üyeleri ikindi namazının ardından Merkez Yeni Cami önünde toplandı. Yaklaşık 50 kişi, Halep'e düzenlenen saldırılarda yaşamını yitirenler için gıyabi cenaze namazı kıldı. Zonguldak İHH İnsani Yardım Vakfı üyesi Sami Güçlü, Suriye'de savaşın 2011'den itibaren şiddeti ve tarafları artarak sonsuza dek sürecekmiş gibi devam ettiğini söyledi. Güçlü, bütün illerle birlikte bugünden itibaren Suriye'de bulunan kamplara ulaştırılmak üzere 'Halep'e yol aç-Suriye'ye Yardım Et' kampanyası başlattıklarını belirterek, herkesin kampanyaya destek olmasını istediklerini ifade etti. Kalabalık, Halep'te ölenler için dua ettikten sonra camiden ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sami Güçlü Zonguldak Suriye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title