Haberler

Zonguldak Heyeti, Tüed'yi Ziyaret Etti

Zonguldak'tan gelen heyet, Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Zonguldak'tan gelen heyet, Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi Belediye Başkanı Mithat Gülşen ile Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü, Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün ve Türkiye Emekliler Derneği Hukuk Danışmanı Cafer Tufan Yazıcıolu'nu ziyaret etti. Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Çaycuma'daki köprü faciasında yaşadıkları sonrasında taziyede bulunan Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün ve Hukuk Danışmanı Cafer Tufan Yazıcıoğlu'na iadeyi ziyarette bulunduğunu ifade etti. Başkan Gülşen, "Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün ve Hukuk Danışması eski Bartın Milletvekili Cafer Tufan Yazıcıoğlu ile iyi dostluklar içerisindeyiz. Kötü günümde yanımda oldular, kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Saltukova Belediye Başkaın Adil Düzlü ise, "Türkiye Emekliler Derneği Genel Merkezindeki iyi ilişkilerimizi her zaman sürdüreceğiz. Bölgemizdeki emekli sayısının fazla olması da bu dostlukların oluşmasında bizlere yardımcı olmuştur" dedi.

Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün de, "Çaycuma Belediye Başkanımızın üzüntüsü bizim üzüntümüzdür. Kendisine yeniden başsağlığı diliyorum. Oldukça güç günler geçirdi. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın" dedi.

Eski Bartın Milletvekili olan Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Cafer Tufan Yazıcıoğlu da, "Ben em Bartın, hem Zonguldak, hem de Karabük'teki gelişmeleri yakından takip ediyorum. Çaycuma ve Saltukova Belediye Başkanlarımızın nazik ziyaretinden dolayı oldukça memnun olduk. Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen'e ve tüm yöre halkına başsağlığı dilerim" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Türkiye Çaycuma Tüed Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title