Haberler

Zonguldak Eve Giren Hırsız, Gelin ve Kayınvalidesini Öldürdü

Zonguldak'ın Alaplı ilçesine bağlı Cambazlı köyünde 39 yaşındaki N.G., hırsızlık yapmak için girdiği evde çıkan boğuşmada 39 yaşındaki Dilek Akyol ve kayınvalidesi 60 yaşındaki Fatma Akyol'u bıçaklayarak öldürdü.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesine bağlı Cambazlı köyünde 39 yaşındaki N.G., hırsızlık yapmak için girdiği evde çıkan boğuşmada 39 yaşındaki Dilek Akyol ve kayınvalidesi 60 yaşındaki Fatma Akyol'u bıçaklayarak öldürdü. Sesler üzerine uyanan 35 yaşındaki Mehmet Akyol ve babası 58 yaşındaki Cevdet Akyol yakaladıkları hırsızı çıkan boğuşmada bıçakla yaralayıp, ellerini ve ayaklarını bağladıktan sonra jandarmaya teslim etti. Olay, saat 06.00 sıralarında, Akyol ailesinin yaşadığı 2 katlı evde meydana geldi. İddiaya göre, N.G. hırsızlık için girdiği evde çıkardığı sesler üzerine Dilek Akyol uyandı. N.G., boğuştuğu Dilek Akyol'u bıçaklayarak öldürdü. Ses üzerine kalkan Fatma Akyol'u da bıçaklayarak öldüren N.G., uyanan Dilek Akyol'un eşi Mehmet Akyol ile boğuşmaya başladı. Mehmet Akyol, babası Cevdet Akyol'un da yardımıyla N.G.'nin elinden bıçağı aldı. Boğuşma sırasında N.G. de bıçaklanarak ağır yaralandı. N.G.'nin el ve ayaklarını bağlayan baba ve oğlu jandarmayı arayarak haber verdi. Gelen jandarmanın haber vermesiyle sağlık ekipleri eve geldi.

Yaralı N.G. kaldırıldığı Ereğli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Boğuşma sırasında hafif yaralanan Mehmet ve Cevdet Akyol da hastanede tedavi altına alındı. Olayın duyulmasının ardından köyde yaşayanlar evin önünde toplandı. Jandarmanın olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Akyol Zonguldak Alaplı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title