Haberler

Zeytinli'de CHP Genel Başkanı Baykal'ı Göremeyen Yaşlı Adam Fenalaştı

Balıkesir'e Gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal'ı Görmek İsteyen Yaşlı Bir Adam Bayılırken, Baykal'ın Şahitliğinde Nikahları Kıyılacak Çiftin Hayali Defterin Olmaması Sebebiyle Yarım Kaldı.

Balıkesir'e gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal'ı görmek isteyen yaşlı bir adam bayılırken, Baykal'ın şahitliğinde nikahları kıyılacak çiftin hayali defterin olmaması sebebiyle yarım kaldı.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Zeytinli beldesinde coşkulu kalabalık tarafından karşılandı. Belediye Başkanı Şadan Aytaç'ın makamında bir süre dinlenen CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı, 96 yaşındaki Mustafa Akın isimli yaşlı bir adam görmek istedi. Yaşlı adam, görevlilerin,'Sizi görüştüreceğiz' demesine rağmen makam odası önünden uzaklaşmadı. Bir yakını tarafından uzaklaştırılmak istenen yaşlı adam, "Buradan Baykal'ı görmeden ayrılmam" deyince güçlük çıkardı. Bir ara fenalık geçiren yaşlı adam kendine gelmesinin ardından, güçlükle ikna edilerek uzaklaştırıldı. Bu arada Baykal, Zeytinli Belediyesi'nde nikahının kıyılmasını isteyen çiftin nikah şahidi olmayı kabul etti. Altınoluk Belediye Başkanı İsmail Aynur da nikahı kıymak için hazır bulunurken, çiftin Altınoluk'a müracaat etmesi sebebiyle nikah defterinin olmadığı anlaşılınca nikah kıyılamadı.

(BT-RA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title