Haberler

Zarrab Soruşturmasını Yürüten ABD'li Başsavcı, Türkiye'de Hakkında Açılan Soruşturmaya Cevap Verdi

Güncelleme:

Zarrab soruşturmasını yürüten Başsavcı Joon H. Kim, Preet Bharara ile kendisi hakkında İstanbul'da soruşturma açılması ile ilgili olarak, "Duyunca şaka sandım, bu çok komik" dedi.

ABD'de Reza Zarrab soruşturmasını yürüten savcılar Joon H. Kim ve Preet Bharara hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca açılan soruşma, başsavcısı Joon H. Kim'e soruldu.

"DUYUNCA ŞAKA SANDIM"

Güney Bölgesi Başsavcı Joon H. Kim, Reza Zarrab soruşturmasını başlatan Preet Bharara ile kendisi hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma açılması ile ilgili olarak, "Duyunca şaka sandım, bu çok komik" dedi.

"BAŞSAVCILIK OFİSİMİZDE FETÖ'CÜ YOK"

Kim, başsavcılık ofisinde FETÖ'ye bağlı kimse olmadığını, hukukun üstünlüğüne inadıklarını ve buna uygun olarak Reza Zarrab hakkındaki soruşturma dosyasını açtıklarını da iddia etti.

HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNE İNANAN SAVCI İDDİALARI "KOMİK" BULMUŞ

Bu konuda söyleyecek çok bir şeyi olmadığını belirten Kim, "Hatta Adalet Bakanlığımıza, başsavcılık ofisimize ve mahkemelerimize FETÖ'cülerin sızdığı haberlerini de okudum. Bu iddialar çok komik" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Reza Zarrab New York Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title