Haberler

Adı para pazarlığına karışan Zan'dan CHP lideri Özgür Özel'i zora sokacak iddia

Güncelleme:

Ses kayıtları ve 3 milyon dolarlık para pazarlığı iddiaları sonrası TİP'in Hatay'dan adaylığını geri çektiği Gökhan Zan, CHP lideri Özgür Özel'i zora sokacak bir iddiada bulundu. Özel ve CHP'li vekil Ali Mahir Başarır'ın adaylıktan çekilmesi şartıyla kendisine Defne ya da Arsuz'u teklif ettiğini öne süren Zan, "Lütfü Savaş'ın olduğu hiçbir kombinasyonda yokum" yanıtını verdiğini söyledi. Zan, "Görüşmeye CHP Vekili Servet Mullaoğlu şahittir. Yalansa herkes yüzüme tükürsün" diye ekledi.

Türkiye İşçi Partisi'nin ortaya çıkan ses kayıtları ve 3 milyon dolarlık pazarlık iddiaları sonrası Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile ilgili dikkat çeken bir iddiada bulundu.

"LÜTFÜ SAVAŞ'IN BOŞLUĞUNU ANCAK SENİNLE DOLDURABİLİRİZ"

CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın evinde Özgür Özel ile bir görüşme gerçekleştirdiğini açıklayan Zan, iki ismin kendisine " Lütfü Savaş'ın boşluğunu ancak seninle doldurabiliriz. Defne ya da Arsuz'dan birini verirsek çok iyi olur, bunu kabul eder misin?" teklifinde bulunduğunu belirtti.

"CHP'Lİ VEKİL SERVET MULLAOĞLU ŞAHİTTİR"

Zan, Özgür Özel'in teklifine "Lütfü Savaş'ın olduğu hiçbir kombinasyonda yokum" yanıtını verdiğini söyledi. Görüşmenin Ali Mahir Başarır'ın evinde gerçekleştiğini belirten Zan, "CHP Vekili Servet Mullaoğlu şahittir. Yalansa herkes yüzüme tükürsün" diye konuştu.

Adı para pazarlığına karışan Zan'dan CHP lideri Özgür Özel'i zora sokacak iddia

"ÖZEL'İN YALAN SÖYLEYİP SÖYLEMEDİĞİNE KAMUOYU KARAR VERECEK"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in geçtiğimiz günlerde "Gökhan bizden Arsuz'u istedi, biz vermek istemedik" ifadelerini kullandığını belirten Zan, "Özel yalan mı söylüyor?" sorusuna ise "Ben yalan söylüyor demiyorum, ona kamuoyu karar verecek. Ben sayın Özel'den özür bekliyorum" yanıtını verdi.

ZAN'IN ADAYLIĞININ ÇEKİLMESİ GÜNDEM OLDU

TİP'in, gece yarısı Hatay Belediye Başkan adayı Gökhan Zan'ın adaylığını geri çekmesi gündem olmuştu. TİP'in "Partimizin asla tasvip etmeyeceği ilişkilere girdiğine dair çeşitli iddialar tarafımıza ulaşmıştır..." açıklaması sonrası Zan'ın suç duyurusunda bulunup "şantaj, iftira ve montaj" açıklaması birçok iddiayı da beraberinde getirmişti.

ADAYLIKTAN ÇEKİLMEMESİ İÇİN 3 MİLYON DOLAR

İddialar henüz sıcakken bu kez de Sözcü TV, Gökhan Zan'a ait olduğu öne sürülen bir telefon görüşmesine ait ses kayıtlarını yayınlamıştı. Türkçe ve Arapça konuşulan ses kaydında, Turgay Kocakaya isimli kişi tarafından AK Parti Hatay İl Binası'ndan arandığı iddia edilen Zan'a, adaylıktan çekilmemesi için 3 milyon dolar öneriliyor. Zan ise 5 milyon dolar için pazarlık yapıyor.

Adı para pazarlığına karışan Zan'dan CHP lideri Özgür Özel'i zora sokacak iddia

TRT'DE SPOR YORUMCULUĞU

Telefon konuşmanın devamında, Gökhan Zan olduğu iddia edilen kişi, TRT'de spor yorumculuğu ve Hatayspor'un sportif direktörlüğü gibi görevlerde bulunmak istediğini dile getirmişti. Konuşmada, Turgay Kocakaya'nın Gökhan Zan için AK Partili isimlere 'kendisini garanti altına alması gerekiyor" dediğini aktardığı duyuluyor.

"KAYITLAR MONTAJ"

Ses kaydının yayınlanmasının ardından Sözcü TV yayınında konuşan Zan, kaydın montaj olduğunu iddia etmişti. Zan, TİP Genel Merkezi'ne 'suç duyurusunda bulunalım, kaydın montaj olduğu belirlensin' dediğini ancak Genel Merkezin kendisini bu konuda yalnız bıraktığını söylemişti. Kaydın yayınlanmasının itibar suikastı olduğunu ifade eden Zan, herhangi bir yayın yasağı yoluna ise gitmeyeceğini kaydederek, "Asla geri adım atmayacağım." ifadelerini kullanmıştı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Ali Mahir Başarır SERVET MULLAOĞLU Lütfü Savaş Gökhan Zan Defne Hatay Arsuz Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (10)

Doğrucu vatandaş:

Her zaman dediğim gibi kimsenin derdi "Vatan, Millet, Sakarya" değil. Hepsinin tek derdi Koltuk ve Para! Al birini vur ötekine. Tencere dibin kara, senin ki benden kara. Yok birbirlerinden farkı, hepsi birbirinin aynı.

260
7
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

kösele gibi surat var pazarlık yaparken yakalanmış aymaz adam hala hedef şaşırtmanın peşinde

yanıt14
yanıt9
girilmez:

al birini vur öbürüne

165
3
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Sana iki yer için adaylık teklif etmişler ne var bunda. Akıllı olaydın kabul edeydin

34
74
yanıtYanıtla
Adem Dikmen:

Zan kimdir arkadaş depremzedeleri kullanan biri bukadar adam yerine koyduğunuz insanlara dikkat edin tüm partilere söylüyorum

93
8
yanıtYanıtla
BirVarmışBirYokmuş:

Deprem de yaptığı yaygaraları biliyoruz bunun ama bunu alkışlayanlarda gene muhalafet idi

yanıt31
yanıt1
commer neres:

Bence tam bir suçlu psikolojisi. Sen şimdi çanakkale dardanel spor'un sol açığını da suçlarsın. :)

54
36
yanıtYanıtla
Ertan Erdem:

Gökhan Zan isimli arkadaş,Bir Hatay 'lı ve depremi yaşamış biri olarak diyorum ki Hatay seni hiç ama hiç haketmiyor.İnsanlarimiz konteynirlarda kalırken,nice insanımız evinden,barkindan, işinden olmuşken Allah'ım seni ve senin gibileri bildiği gibi yapsın.Eger ki bu iddialar araştırılıp doğruluğu kanitlanirsa lütfen ve lütfen Hatay gibi bir şehri terket..Hatay nice medeniyetleri, farklı kültürleri barındıran bir şehir ve seni kabul etmez

32
7
yanıtYanıtla
BirVarmışBirYokmuş:

Zaten chape karşı taraf için ne suçlaması yapıyorsa aynı nı kendielrinin yapması üç gün sora ortaya çıkıyor.ilahi adalet

15
7
yanıtYanıtla
Mehmet Deniz:

Gokhan Zan Hatay’in yuz karası.Arkasina bakmadan defolup gitmeli o guzelim sehirden

1
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title