Haberler

Zahit Ve Vekil Gök Buğday Pazarında

Güncelleme:

Şanlıurfa Merkez ve İlçelerimizdeki esnaflarımızı sık sık ziyaret eden Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Abdülkerim Gök, Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı Yaz ve Ramazan programı dâhilinde İmam Keskin Buğday Pazarı esnafını, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ve beraberindeki heyet ile birlikte ziyaret ettiler.

İmam Keskin Buğday Pazarı esnaf ziyaretine, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Abdülkerim Gök, AK Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, Teşkilat Başkanı Mustafa Ağar, Sosyal İşler Başkanı İlhami Günbeği, Halkla İlişkiler Başkanı Feridun Ekemen, Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Çay ve İmam Keskin Buğday Pazarı Dernek Başkanı Mehmet Emin Mizan eşlik etti.

İmam Keskin Buğday Pazarındaki esnafın hepsini ziyaret eden Milletvekili Gök, ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, burada vatandaşlarla sohbetler ederek kendilerinin yapmış oldukları işler ve pazar yerinin sorunlarıyla ilgili bilgiler aldı.

Esnaf ziyaretinden sonra bir açıklama yapan AK Parti Milletvekili Dr. Abdülkerim Gök, şunları belirtti; '' Öncelikle İmam Keskin Esnaf kardeşlerimizin bu güzel teveccühlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.

Bir kez daha yaklaşmakta olan Mübarek Ramazan Bayramı çerçevesi içersinde kardeşçe, huzur içersinde hep beraber geçirmek dileği ile kendileriyle Ramazan ayının bu son günleri içersinde hayır dualarını almak üzere bir araya geldik. Sayın Başkanında dediği gibi zaman zaman bir araya gelerek konuşuruz. Sıkıntıları, sorunları dinliyoruz. Ama gördüm ki Sayın Başkan güzel bir sorunu dile getirdi. Ülkemizin aslında, İlimizin de yüzde 80 sorunları bitmiştir.'' Dedi.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Abdülkerim Gök Buğday pazarı esnaf ziyaretinde terör Örgütü'ne değinerek, Türkiye'nin büyük sorunlarından biri olan terör sorununu bizlerden isteyen esnaf kardeşlerimiz ne olur bu terör sorununu biran önce sonuçlandırın, bunu büyük bir umutla bekliyor ve sorunu da ancak AK Parti ve Başbakan çözer dediler.

Buradan şunu söylemek isterim ki bölge insanı dahi bu ciddi manada bir beklenti içersinde, bölge'de bir sıkıntı, sorun yoktur. Bölge'de Türk, Kürt, Arap, Laz, Çerkez hiçbir sıkıntımız yoktur. Hep beraber yılların getirmiş olduğu bir özlem içersinde kardeşçe, huzur içersinde, dostça, Akrabaca, etle kemik olmuş bir şekilde hayatımızı devam ediyoruz. Sayın Başkan ifade ettiler, Bu gizli dış ülkeler tarafından hazırlanmış olduğu büyük tezgâh olduğunu hepimiz biliyoruz.

Bunun ötesinde bölgenin ekonomik, politik meselelerini, olduğunu biliyorlar.

Ama bölgenin bir terör meselesi olduğunu da biliyorlar. Bu Ülkenin dili, rengi, siyahî beyazı, geçmişte inşa edilen bu ülke, geleceğe de bu şekilde emin adımlarla devam edecektir. Bunun çözüm noktası adresi ve lideri Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarıdır. Allah hepimize güç, kuvvet, kudret versin inşallah, bunun üstesinde de en güzel şekilde gelmeye çalışacağız.

Gök, ''Bu ziyaretlerimiz sayesinde Partimize gelemeyen vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın sorunlarını ve isteklerini yerinde görme fırsatı bulabiliyorum. Bugünde bir program sonrasında buraya gelerek sizleri ziyaret etmek istedim. Burada bulunan tüm buğday pazarı esnaflarını göstermiş oldukları ilgili alakadan ötürü kendilerine teşekkür ederim" dedi.

Ak Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit İse, '' AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı olarak yaz programı dâhilinde, Ramazan programı dâhilinde Sayın Milletvekilimiz Dr. Abdülkerim Gök birlikte, İmam Keskin Buğday Pazarı Dernek Başkanı ile birlikte esnaf kardeşlerimizi ziyaret ettik. Gerek partimize, gerek milletvekilimize, sorunlarını dile getirdiler. Burada çok güzel bir sohbet eşliğinde esnaflarımızı dinledik, sorunlarını milletvekilimiz ile birlikte not tutup sorunlarını en kısa zaman içersinde çözmek için ilgili mercilere ileteceğiz'' dedi.

Son olarak İmam Keskin Buğday Pazarı Dernek Başkanı Mehmet Emin Mizan, AK Parti Milletvekilimizin her Şanlıurfa'ya gelişinde bizleri ziyaret ederek sorunlarımızı dinler ve ilgili birimlerle konuşarak sorunlarımıza çözüm yolunu arar bu nedenle ziyaretlerinden dolayı AK Parti Milletvekilimizi Abdülkerim Gök'e ve AK Parti'ye çok teşekkür ediyorum'' dedi.

Yapılan ziyaretlerden sonra AK Parti Milletvekili Dr. Abdülkerim Gök, AK Parti Merkez ilçe Teşkilatı, buğday pazarı esnafıyla birlikte Hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şanlıurfa Merkez Levent Gök Ak Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title