Haberler

Zahit, Polis Haftası'nı Kutladı

Güncelleme:

Mustafa Zahit, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümünü nedeniyle yayımladığı mesajda Polis Haftası'nı kutladı.

Ak Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümünü nedeniyle yayımladığı mesajda Polis Haftası'nı kutladı.

Zahit, ülkenin dört bir yanında mesai merfumu gözetmeksizin özveri ile görev yapan polislerin gününü tebrik ettiğini belirterek, "Milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayan Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümünü ve içinde bulunduğumuz Polis Haftası'nı kutluyorum" dedi.

Polisin, milletin güvenliğinin teminatı olduğunu söyleyen Zahit, şöyle devam etti: "Türk Polisi, gösterdiği olağanüstü gayretlerle yaptığı hizmetler sonucunda, Milletinin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır. Türkiye Cumhuriyeti devletimizin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polis Teşkilatımıza müteşekkiriz."

Şehitleri rahmetle andıklarını gazilere de şükran sunduklarını ifade eden Zahit, mesajında şunları söyledi: "Emniyet Teşkilatımızın ve polisimizin, bundan sonra da şerefli mazisinden ve milletinden aldığı güçle, topluma güven veren hizmetlerini yüksek bir şuurla ve halkla bütünleşerek en iyi şekilde devam ettireceğine inancımın tam olduğunu ifade ediyor, Türk Polis Teşkilatının 167'inci kuruluş yıldönümünde, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yad ediyor, halkımızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan İlimizde ve yurdumuzun her kösesinde görev yapan tüm polislerimize ve değerli ailelerine şükranlarımı sunuyor, selam ve saygılarımı iletiyorum."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şanlıurfa Merkez Polis Haftası Ak Parti Güncel Haberler

title