Haberler

Zafer Partisi'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bartu Soral oldu

Güncelleme:

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayının Bartu Soral olduğunu duyurdu. Özdağ, Bartu Soral'ın deneyimli bir ekonomist olduğunu ve Ankara'yı daha iyi yönetmek için projeleriyle seçimlere hazırlandığını belirtti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) başkan adayının Bartu Soral olduğunu açıkladı.

"BARTU BEY DENEYİMLİ BİR EKONOMİST"

Ümit Özdağ, Ulus'taki 1'inci TBMM binası (Kurtuluş Savaşı Müzesi) önünde yaptığı açıklamada, partisinin Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayını tanıttı. Özdağ, Ankara'yı tekrar canlandıracak, 21'inci yüzyıla taşıyacak bir belediyecilik anlayışıyla ABB'nin yönetilmesini hedeflediklerini belirterek, "Sizlerin ve Ankaralıların huzuruna Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı olarak Bartu Soral beyi getirdik. Bartu Bey, deneyimli bir ekonomist. Kalkınma ekonomisi konusunda birçok ülkenin kalkınma programlarını yönetmiş bir kalkınma iktisatçısı, proje insanı olarak Zafer Partisi'nin siyasi vizyonunu en iyi temsil eden kişilerden birisi. Uzun mesleki yaşamı içerisinde sahip olduğu deneyimleri Ankara'nın daha iyi yönetilmesi, ekonomik cazibe merkezi olması ve uluslararası piyasaları gayet yakından bilmesi ve iyi tanıması neticesinde Ankara'ya verimli kaynakları da aktarabilecek projeler dosyasıyla seçimlere doğru yürüyor" dedi.

Zafer Partisi'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bartu Soral oldu

"SİZLERİ OY VERMEYE DAVET EDİYORUM"

Ankaralıları Bartu Soral'a oy vermeye davet eden Özdağ, "Mustafa Kemal Atatürk'ün Ankara'sını 21'inci yüzyılına taşımak, modern proje yönetimi ve anlayışıyla yönetilmesini sağlamak için Bartu Soral'ı desteklemeye davet ediyoruz" diye konuştu.

Zafer Partisi'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bartu Soral oldu

"ANKARA'NIN KONUT SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ"

Bartu Soral da "Burada, 1'inci Meclis'in önündeyiz, Kuva-yi Milliye'nin kalbindeyiz, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulduğu yerdeyiz. O inançla buradayız. Ankara'mız o günlerde bir şehir ve bölge planıyla gelişmeye başladı ama ne yazık ki devamında şehir ve bölge planlaması nedir, ulaşım nasıl rahatlatılır, insanların konut sorunu nasıl çözülebilir; bunu unuttuk. Bugün Ankaralı, büyük bir trafik sorunuyla, büyük bir konut sorunuyla karşı karşıya. Ankaralıların takdiri olursa başkan olduğumuzda öncelikli olarak Ankara'nın konut sorununu, kira sorununu, ev fiyatlarını planlı şekilde çözeceğiz. İkinci olarak yarım saatlik yolu 1,5 saatte gitmeyeceğiz. Yapacağımız çok şey var. İlerleyen günlerde bunları açıklayacağız. İnşallah güzel olacak, iyi olacak" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zafer Partisi Ümit Özdağ Ankara Politika Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

haksız mıyım:

bu palyaçoya oy vereni tetkik etmek gerek. starbucks tan kahve almak neden israili desteklemek olsun diyor. halbuki o kahve firması israili desteklediğini açıklamıştı. beyin bedava bunlarda

28
39
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Bu ufakların hepsi boyunun ölçüsünü alıp oturacak yumuşak koltuğuna .. ))

9
20
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Bu ufak partilerin hepsi boyunun ölçüsünü alıp oturacak yumuşak koltuğuna ..))

4
14
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title