Haberler

Zabıta Müdürlükleri Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığınca Akçaabat ilçesinde koordinasyon toplantısı düzenlendi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığınca Akçaabat ilçesinde koordinasyon toplantısı düzenlendi.

Trabzon'daki ilçe belediyeleri zabıta müdürleri, Akçaabat'taki Hasan Saka Toplantı Salonu'nda yapılan koordinasyon toplantısında bir araya geldi.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, ortak akıl ile hareket etmenin sorunları aşmada daha etkili olacağına değinerek, büyükşehir ve ilçe belediye ekiplerinin birlikte yapacakları çalışmalarla vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunulacağını ifade etti.

Zabıtanın, kamunun gülen yüzü olduğuna dile getiren Türkmen, "Şehrin halk adına sahibi belediye, belediyenin şehirdeki temsilcisi de zabıtadır. Zabıta şehrin güvenliğinden, huzurundan ve düzeninden sorumludur. Ahlakıyla dengeli ve kararlı davranışıyla örnektir." diye konuştu.

Zabıta Koordinasyon Kurulu ve Komisyonların yaptığı çalışmalar hakkında katılımcılara bilgiler verilen toplantıda, turizm sezonu açısından gıda tüketim yerlerinin denetimi konusunda da eğitim verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Şefik Türkmen Hasan Saka Akçaabat Trabzon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title