Haberler

Yüzme ve Tenis Müsabakaları

Güncelleme:

Erbaa Belediyesi'20.Ulusalararası Geleneksel ve Kültürel Erbaa Etkinlikleri kapsamında Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda 29 Haziran Cumartesi günü Saat 12:00 de Yüzme Yarışmaları yapıldı.

Yarışmalar büyük bir çekişmeye sahne oldu.

Tokat'ın Erbaa ilçesinde yaz sporlarına dikkat çekmek ve yaz kurslarına ilgiyi arttırmak için düzenlenen tenis ve yüzme yarışlarında gençler birincilik için kıyasıya mücadele verirken, 130 nin üzerinde yarışmacının katıldığı yarışlarda birinciye çeyrek altın, madalya ve eşofman takımı verildi.Dereceye girenlere ödüllerini Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan,GOP Üniversitesi Hastananesi Baş Hekimi Doç.Dr. İbrahim Aladağ,GOP Üniversitesi Hastanesi Müdürü İsmail Hakkı Erbil verdiler.

Gençlere ödüllerini veren Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, "Gençlerimize sporu sevdirmek için tüm imkanlarımızı seferber ettik.Belediye bünyesinde yüzme havuzumuz, tenis kortlarımız, basket sahaları, futbol ve güreş sahalarI İLE Gençlik Spor Müdürlüğü kapalı salonunda judo ve karate salonları ilçemizde gençlerimize hizmet vermektedir.Erbaa'da yerel yönetim ve diğer kurumlarımızla el ele vererek gençlerimizi bütün kötü alışkanlıklardan koruyacak çalışmalar yapıyoruz.Eminim ki yaptığımız bu çalışmalar sonucunda daha sağlıklı daha başarılı nesilleri hep beraber göreceğiz"dedi.

Minikler, gençler ve büyükler kategorisinde yapılan yarışlara toplam 134 sporcu katıldı.

Dereceye giren sporcular;

Miniklerde: 1.Onat Öcal, 2.M.Furkan Özsert., 3. Caner Erdemir

Gençlerde: 1. Ahmet Can Keser, 2. Kaan Sönmezocak, 3.Sezer Öztürk

Büyüklerde: 1.Recep Şahin, 2.Gökhan Demirezen, 3.Hakan Çakıcı dereceye girdiler.

Tenis Müsabakalarında ise Muammer Erekli 1.olurken Ahmet Türker Yazıcı ise ikinci oldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Yenihan Tokat Erbaa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title