Haberler

Yurtta Kış - Kar, Güzel Manzaralar Oluşturdu

Ordu'da kent merkezinde 4 gündür yağan sağanak yerini kara bıraktı- Vatandaşlar, kent merkezine yağan mevsimin ilk karının mutluluğunu yaşadı- İl genelindeki tüm okullarda da eğitim öğretime bugün ara verildi Ordu'da kent merkezinde 4 gündür yağan sağanak yerini kara bıraktı.

Ordu'da kent merkezinde 4 gündür yağan sağanak yerini kara bıraktı- Vatandaşlar, kent merkezine yağan mevsimin ilk karının mutluluğunu yaşadı- İl genelindeki tüm okullarda da eğitim öğretime bugün ara verildi Ordu'da kent merkezinde 4 gündür yağan sağanak yerini kara bıraktı.Kentte dün akşam başlayan ve gece etkili olan kar yağışı, sahil kesimlerini beyaza bürüdü. Başta çocuklar olmak üzere çok sayıda vatandaş, parklarda kar topu oynayarak karın tadını çıkarttı. Altınordu Belediyesi ekipleri ise cadde ve parklarla biriken karı temizleme çalışması başlattı.Ailesi ile Düz Mahalle'de bulunan bir parkta karın keyfini çıkaran Mustafa Sağlam, kent merkezine kar yağmasının sürpriz olduğunu söyledi.Karın yağmasıyla sokağa çıkarak keyfini çıkardıklarını dile getiren Sağlam, "Dün akşam başlayan kar bizi gerçekten çok sevindirdi. Çünkü kent merkezine kar yağmasını beklemiyorduk. Hava durumunda böyle bir şey de gözükmüyordu. Çocuklarımızı da aldık, karın tadını çıkarıyoruz" dedi.- İldeki tüm okullarda eğitime ara verildi Öte yandan İl Mili Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışının sürmesi nedeniyle il genelindeki tüm okullarda eğitim öğretime bugün ara verildiği kaydedildi. -Ordu'da kent merkezinde 4 gündür yağan sağanak yerini kara bıraktı

Kaynak: AA / Güncel

Altınordu Belediyesi Mustafa Sağlam Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title