Haberler

Yüreğir Adana'nin Cazibe Merkezi Oluyor

Yüreğir İlçesi Kamu ve Özel Sektörün Yatırımları ve "Kentsel Dönüşüm Projesi" ile Adana'nın Yeni Cazibe Merkezi Oldu.

Yüreğir Belediye Başkanı Ömer Topçu Yüreğir’e yatırım yapmak isteyen herkese her türlü kolaylığı sağlayacaklarını belirtti.

Yüreğir İlçesi üzerindeki durgunluğu atıp son 4 yılda hızlı bir yükselişe geçti. Yüreğir Belediye Başkanı Ömer Topçu başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarla iyi bir işbirliği yaparak Yüreğir’e birçok yatırımın gelmesini sağladı. Özel sektörle de iyi bir diyaloğ kuran Başkan Topçu ilçenin kalkınmasına katkı koyacak birçok yatırımın Yüreğir’e yapılmasına destek oldu.

Yüreğir Belediye Başkanı Ömer Topçu ilçenin kalkınması için harcadığı çabanın meyvelerini almaya başladı. Tüm kurum ve kuruluşların Yüreğir’e yatırımı konusunda büyük çaba harcayan Başkan Topçu Yüreğir’i yatırım konusunda cazibe merkezi haline getirmeyi başardı.

Şehrin yöneticililerinin ilçede yatırım yapmak isteyen özel ve kamu kuruluşlarına yaklaşımının çok önemli olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Ömer Topçu “Ben ilk dönemimde de yatırımların Yüreğir’e yapılması konusunda büyük çaba harcadım. Bazı yatırımların Yüreğir’e kaydırılması konusunda yatırımcılara yer gösterdim.

2004 yerel seçimlerinden sonra ise Büyükşehir Belediyemiz , hükümetin en büyük tüm yatırımlarından TOKİ , kamu ve özel sektörle iyi diyaloğlar sonucu birçok yatırımın Yüreğir’e gelmesini sağladık.Şu anda devam eden inşaatlarla Yüreğir’in her tarafı şantiyeye dönmüş durumda. dedi.

Planlı yerleşim yerlerinin hızlı bir şekilde çoğaldığını ve ilçenin modern bir görünüme kazandığını belirten Ömer Topçu’ Hükümetin en büyük yatırımlarından TOKİ imkanlarını Yüreğir’e getirdik Kuzey Yüreğir’de 16 bin dönüm alan üzerinde modern bir şehir kuruldu. DSİ içerisinde ve Polis Okulu yanında TOKİ ‘nin yaptığı binalara halkımız yerleşti. Sinan Paşa Mahallesi’nde başlayan Kentsel Dönüşüm Projesi’nde büyük aşama kaydedildi.Sinanpaşa Mahallesi’de yeni modren hizmet binamıza taşınarak halkımıza hizmet vermeye başladık. Yakında yeni yerimizde hizmet vereceğiz. Belediyemizin yerinde ise 5 yıldızlı bir otelin temeli atıldı.

Bossa Fabrikası’nın yerine 105 bin metrekarelik ve Hiltonsa Kavşağı’nda ise 22 dönümlük alanlarda yeni yapılan modern alışveriş merkezleri ilçeye ayrı bir hava katacaktır .Bunların yanı sıra halkın yaşamlarını kolaylaştıracak alt ve üstgeçitler 20 sağlık ocağı,okullar halkımızın hizmetinde. TOKİ’nin yaptırdığı 500 yataklı hastane inşaatı büyük bir hızla devam ediyor. Ceyhan Yolu eski Sümerbank tesislerinin yerine ise hem konut hem de sağlık tesisi yapılacak. Son yapılan yatırımlarla Yüreğir gelişimde büyük ivme kazandı .’ diyerek yatırım yapmak isteyen herkese destek olacaklarını belirtti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title