Haberler

Yunanistan'da Korkunç Satanist Ayin! Genç Çift Kendilerini Bıçaklayarak Öldürdü

Güncelleme:

Yunanistan'da genç bir çift, kiraladıkları odada satanist ayin düzenleyerek kendi canlarına kıydı. Çiftin cesetleri kanlar içinde, korkunç bir halde bulundu.

Yunanistan'ın Kefalonia adasında korkunç bir olay yaşandı. 23 yaşındaki Lilia Botusheva ve 30 yaşındaki Alman erkek arkadaşı bir satanist ritüel ile kendilerini kurban etti. Kanlar içinde bulunan ikilinin Kurt Ayı adı verilen ve Ay'ın normalden çok daha parlak ve büyük göründüğü gece, satanist bir ayin ile kendilerini öldürüldükleri anlaşıldı.

ÖLÜMCÜL BIÇAK YARALARI VARDI

Çiftin cesetleri 2 Ocak günü korkunç bir halde bulundu. Airbnb ile kiraladıkları oda, kan ile kaplanmıştı ve içeride çok sayıda mum ile bıçak bulundu. Her ikisinin de ölümcül bıçak yaraları aldıkları anlaşıldı.

ÖNCE KADIN, SONRA ERKEK KENDİNİ ÖLDÜRDÜ

Polis raporuna göre önce Lilia kendini bıçaklayarak hayatına son verdi, daha sonra ise erkek arkadaşı kendini kalbinden bıçkalayarak hayatını kaybetti.

SATANİST BİR GRUBA DAHİL OLDUĞUNDAN ENDİŞE EDİLİYORDU

Genç kadının geçtiğimiz Temmuz ayında ailesi tarafından kayıp olduğu bildirilmişti. Lilia'nın ailesi ve arkadaşları onu bulma umuduyla aylardır mesajlar yayınlıyorlardı. Ailesi, kadının satanist bir gruba dahil olduğu ile ilgili korkuları olduğundan bahsetmişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Yunanistan Komik - İlginç Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (86)

Turgut gunes:

Ya Arkadas huzur islamda

40
3
yanıtYanıtla
süleyman şahin:

yorgundemokrat satanist çift senden daha akıllıymış bak. bi işe yaradıgımız yok ölelim bari demişler

yanıt1
yanıt1
Mehmet Temel:

YORGUNDEMOKRAT bu soylediklerinin sorumlusu Islammis gibi gostermeye calisma, eger o insanlar Islami yasasalardi ve bununla birlikte cahil olmasalardi zaten o tur davranislarda bulunmazlardi. Bunlari derken Musluman olmayanlar kotu demiyorum her milletin iyiside kotusude vardir. Lakin senin bu genelleme yapisin cok yanlis sanki herkes Islami yasiyorda kotu davranislarda bulunmalarinin sebebi gibi her firsatta Islama camur atmayin. Kendim yasayamiyorsamda yasayanada laf etmem.

yanıt3
yanıt1
cosmos:

hep iman eksikliği çıkış bulamayanın sonu budur rabbim bizi imanla cennet bahçelerine gönderir umarım inş en azından imanımız var

38
5
yanıtYanıtla
Yolcu:

İslamdan gayrısı hep boşşş...

37
5
yanıtYanıtla
Mickaël:

Inanc boslugu zor doldurulur

32
1
yanıtYanıtla
demek ki:

akıl gidince baştan insan olur bir hayvan demek ki neymiş illede iman illede iman

31
2
yanıtYanıtla
CEGID:

tanrıya inansamda şeytanla daha iyi anlaşıyorum

1
30
yanıtYanıtla
M. BULUT:

Allah kur''an da '' Şeytanın adımlarına uymayın o, sizin için açık bir düşmandır'' buyurur.

yanıt17
yanıt1
esir:

sen şeytanla değil şeytan senle iyice anlaşmış haberin yok. ayrıca seni bırakması yakın çünkü kalbini kararttığını bırakırmış .

yanıt3
yanıt0
Tüm 86 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title