Haberler

Yüksekova'Nın Kurtuluşu Sade Bir Törenle Kutlandı

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 92'nci Yıldönümü Güvenlik Önlemleri Altında Sade Bir Törenle Kutlandı.

HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 92'nci yıldönümü güvenlik önlemleri altında sade bir törenle kutlandı.

Yüksekova Hükümet Konağı önünde yapılan kutlamalar sabah saat 09:00"da Atatürk anıtına çelenklerin bırakılması ve ardından İstiklal marşının okunması ile başladı. Kutlamalara Yüksekova Kaymakamı Çetin Çelik, Yüksekova BDP'li Belediye Başkanı Ruken Yetişkin, Garnizon Komutanı İlhan Kavaklıoğlu, kurum amirleri ve öğrenciler katıldı. Kutlama sırasında çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı 5 Mayıs İlköğretim Okulu Öğretmeni Hakime Göngür yaptı. Öğrencilerin Şiir okuması,folklor gösterileri ardından kutlama Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulü ile son buldu. Kutlama sırasında çevrede geniş güvenlik önlemi alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title