Haberler

Yüksekova'daki Kuduz Vakası

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Büyükçiftlik Beldesi Belediye Başkanı Rüştü Zeydan, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na gönderdikleri numunelerde kuduz vakası tespit edilmesinin ardından beldede aşılama çalışmaları başlatıldığını ve tedbirlerin alındığını söyledi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Büyükçiftlik Beldesi Belediye Başkanı Rüştü Zeydan, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na gönderdikleri numunelerde kuduz vakası tespit edilmesinin ardından beldede aşılama çalışmaları başlatıldığını ve tedbirlerin alındığını söyledi.

Beldesinde geçen günlerde yaşanan kuduz vakasının ardından Belediye Başkanı Rüştü Zeydan, bir açıklama yaptı. Zeydan, kuduz vakasıyla ilgili Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na gönderdikleri numunelerde kuduz vakası tespit edilmesinin ardından beldede aşılama çalışmaları başlatıldığını ve tedbirlerin alındığını söyledi. Bu tür vakaların kendi yetki alanlarında olmadığını hatırlatan Zeydan, vatandaşların tedirgin olduğunu, ancak kötü bir durumun yaşanmaması için gerekli işlemlerin yapıldığını aktardı. Hakkari milletvekillerinin de konuyu takip ettiğini aktaran Zeydan, vekillere gerekli bilgilendirmenin yapıldığını söyleyip, vatandaşların temkinli davranması gerektiğini ifade etti. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Büyükçiftlik Yüksekova Hakkari Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title