Haberler

Yüksekova'da Sele Kapılan 800 Koyun Telef Oldu

Güncelleme:

Hakkari Yüksekova'da devam eden yoğun yağış sele neden oldu. Sele kapılan 800 koyun telef oldu.

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Büyükçiftlik Beldesi'nde etkili olan yağmur sele yol açtı. Arazide bulunan 800 koyun sel suyuna kapılarak telef oldu.

800 KOYUN SELDE TELEF OLDU

İlçeye 20 kilometre uzaklıkta bulunan Büyükçiftlik Beldesi'nde dün akşam saatlerinde sağanak yağış sele dönüştü. Bu sırada Dolan mevkisinde arazide bulunan beldenin koyun sürüsü sele kapıldı. Yaklaşık 800 koyun sel sularıyla sürüklenerek telef oldu.

"BÖYLE BİR FELAKET İLK DEFA OLDU"

Çobanların haber vermesiyle belde sakinleri sabahın erken saatlerinde hayvanlarını kurtarmak için araziye çıktı. Hayvanlarını kaybeden Dursun Eren, "Büyüklerimiz böyle bir felaketin daha önce yaşanmadığını söylüyor. Böyle büyük bir sel bu memlekette ilk defa oldu. Yaralı olan koyunları kurtarmaya çalışıyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Büyükçiftlik Yüksekova Hakkari 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

YOZGATLI:

işallah sizlerin başlarına taş yağarda bir daha kürdistan diyemezsiniz. tek millet tek vatan TÜRKİYE öğren burdan da ders çıkart.

19
605
yanıtYanıtla
oflu:

sen merak merak etme kardeşim YÜCE ALLAH ırkçıları helak eder sırf farklı dil de konuşuyorlar diye kürlere zülüm yapanları emin ol o görüyüyor çünkü onları kürt olarak yaratan ALLAH tır (c. c)

yanıt73
yanıt2
birinci:

başlığı okuyunca akkoyunlar telef oldu sandım ilk anda

14
11
yanıtYanıtla
ANKARALI:

SELAHATTİNLE FİGENE GİDİN 800 KOYUN DEĞİL SİZE 1000 KOYUN PARASI VERİRLER.

7
18
yanıtYanıtla
hadi:

nuh gemisinde olanlardan olmayı nasip et yarabbim

7
0
yanıtYanıtla
MAHO AĞA:

AK KOYUNLARMIYDI ACABA TELEF OLAN ?

1
0
yanıtYanıtla
BARON:

Allahın sopası yok hainlik yapana RABBİM soruyor. . ANA KZUULARINA MERMİ SIKARKEN SIKANLARA GÖZ YUMARKEN İYİYDİ DEĞİLMİ. . . ALLAH BELANIZI VERSİN DAHA BETER OLUN. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title