Haberler

Yüksekokul Öğrencileri Yüksekova'da Fabrikaları Gezdi

Yüksekova Meslek Yüksekokulunda okuyan 70 öğrenci, ilçedeki su, süt ve yemek fabrikalarını gezdi.

Yüksekova Meslek Yüksekokulunda okuyan 70 öğrenci, ilçedeki su, süt ve yemek fabrikalarını gezdi.

Yüksekova Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Güven Gök ile öğretim görevlileri eşliğinde ilçeye gelen öğrenciler, ilk olarak Büyükçiftlik beldesindeki Zey Su Üretim Tesisini ziyaret etti.

Fabrikayı gezen öğrenciler, suyun şişelenme ve paketlenme aşamalarını izledi.

Ardından Baskın Süt Fabrikasına geçen öğrenciler, burada süt ürünlerinin üretim aşamalarını inceledikten sonra Tat San Yemek Fabrikasını da gezdi.

Gök, gazetecilere yaptığı açıklamada, girişimcilik, üretim ve kalite yöntemleri dersleri kapsamında 2. sınıf öğrencilerine yönelik teknik gezi düzenlediklerini söyledi.

Öğrencilerin teorik olarak gördükleri derslerin, uygulamada nasıl gerçekleştiğini, yöntemlerin nasıl olduğunu ve üretimin nasıl yapıldığı görmelerini istediklerini aktaran Gök, "Teknik gezimizin asıl amacı buydu. Burada su fabrikasını ziyaret ettik. Suyun, hammadde halindeki plastiğin şişe haline gelerek paketlenmesi evrelerini gördük. Bize üretim ile ilgili iyi bilgiler verdiler. Bunun yanında öğrencilere şu bahar ortamında stres attırmak, finallere güzel şekilde hazırlanmalarını sağlamak istedik. Öğrenciler açısından çok güzel bir etkinlik olduğunu düşünüyorum." dedi.

Öğrenciler de geziden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, okul yönetimine ve işletme yetkililerine teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Güven Büyükçiftlik Yüksekova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ç.Rizespor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı şifresiz mi? Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Gaziantep FK maçı şifresiz mi? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title