Haberler

Yücel Arzen Karaman Halkını Büyüledi

Güncelleme:

Karaman'da 29 Ağustos Cumartesi Günü Ünlü Söz Yazarı Ve Yorumcu Yücel Arzen Sahne Aldı.

Karaman halkının büyük ilgi gösterdiği konsere; birtakım ziyaretlerde bulunmak için ilimize gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer, Vali Süleyman Kahraman, Milletvekili Lütfi Elvan, Belediye Başkanı Dr. Kâmil Uğurlu, Ak Parti İl Başkanı Süleyman Atik, Daire Müdürleri, Meclis Üyeleri ve Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Konser öncesi Karamanlılara seslenen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer; 12 Eylülde halk oylamasına sunulacak olan Anayasa değişiklik paketindeki maddelerin ülkeye neler getireceğini anlattı.

Bakan Dinçer konuşmasının ardından alandan ayrılırken alkışlarla sahneye gelen Sanatçı Yücel Arzen, sevilen şarkı ve bestelerini meydanı dolduran vatandaşlarla birlikte seslendirdi. Sahne performansı ile göz dolduran Arzen; Karaman'a daha önce birkaç defa geldiğini ve her yeni gelişinde büyük hâz duyduğunu söyledi. Bu geceye İbrahim Sadri ile birlikte katılacaklarını, ancak; Sadri'nin son anda özel bir Televizyon kanalında Pakistan'a yardım için düzenlenen programa katılması gerektiği için ilimize gelemediğini söyledi. İlerleyen dakikalarda canlı telefon bağlantısı ile Karaman halkını selamlayan İbrahim Sadri, Pakistan'a yardım için Karamanlılar'dan da destek istedi.

Konser sonrası Yücel Arzen'e Karaman halkı adına teşekkür eden Belediye Başkanı Dr. Kâmil Uğurlu, gecenin anısına Karaman'ı hatırlatacak hediyeler verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title