Haberler

Ytü, Çocuk İstismarına Dikkat Çekti

Yıldız Teknik Üniversitesi KVK tarafından düzenlenen Sosyal Sorumluluk Günleri’ne katılan Göktan Koçyıldırım, Özgü Namal ve Simge Fıstıkoğlu, "Türkiye'de ve dünyada çocuk hakları ve çocuk istismarı" konusuna dikkat çekti.

Yıldız Teknik Üniversitesi KVK tarafından düzenlenen Sosyal Sorumluluk Günleri'ne katılan Göktan Koçyıldırım, Özgü Namal ve Simge Fıstıkoğlu, " Türkiye'de ve dünyada çocuk hakları ve çocuk istismarı" konusuna dikkat çekti.

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Kalite ve Verimlilik Kulübü tarafından bu sene ikincisidüzenlenen Sosyal Sorumluluk Günleri, farkındalık oluşturma amacıyla 6 oturum gerçekleştirdi.

Vodafone Kurumsal İletişim Müdürü Başak Ülgenalp'in "Kurumsal İletişimde Sosyal Sorumluluk" oturumuyla başlayan etkinlik, Bilim İlaç İnsan Kaynakları Müdürü Dilek Mete'nin "Kurumsal Sorumluluk-Sürdürülebilirlik" sunumuyla devam etti.

Etkinlik dahilinde, Göktan Koçyıldırım ve Özgü Namal'ın katılımı ve Simge Fıstıkoğlu'nun moderatörlüğünde gerçekleşen " Türkiye'de ve Dünyada Çocuk Hakları ve Çocuk İstismarı" konulu panel büyük ilgi gördü. Panelin başlangıcında Göktan Koçyıldırım Türkiye'de çocuk istismarının haritasını çizdi. Daha sonrasında interaktif şekilde ilerleyen oturumda Özgü Namal ve Göktan Koçyıldırım, katılımcıların sorularını cevapladı.

Özgü Namal çocuklarla ilgili olarak, "Bir birey olarak görüp yaşı küçük de olsa sevgiyle yaklaşmak, dürüst ve içten davranmak gerekir. Sevginin yumuşatmadığı hiçbir şey yoktur" dedi. Namal, çocuk istismarı konusunun büyüklüğüne dikkat çekerek, "Bu konuda, olayın içine girmediğimiz sürece gerçekliğin farkına varamayız" dedi.

Koç Holding Kurumsal Sosyal Sorumluluk Yöneticisi Burcu Gündüz'ün "Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projelerinin Yönetimi", İstanbul Zihinsel Engelliler Vakfı Kurucusu Can Aytis'in "21 Mart Down Sendromlular Günü Özel Oturumu" ve farklı ülkelerden AIESEC gönüllülerinin sunumuyla gerçekleşen "Dünya'da Sosyal Sorumluluk Anlayışı" oturumu, gençlerin ilgiyle izledikleri diğer oturumlar oldu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yıldız Teknik Üniversitesi Simge Fıstıkoğlu Özgü Namal Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title